Achterdijk 19

te Rhoon

€ 1.145.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Wat een fantastische plek! Deze VRIJSTAANDE VILLA ligt aan de rand van het dorp Rhoon met een ZONNIGE TUIN met veel PRIVACY. Het gezellige knusse dorpscentrum ligt op steenworp afstand en via het nabij liggende METROSTATION bent u binnen 20 minuten in het stadscentrum van Rotterdam. Het sfeervolle huis beschikt over een LICHTE WOONKAMER met uitzicht op de tuin, ruime open LUXE LEEFKEUKEN en garage. Op de 1e verdieping treft u de masterbedroom met badkamer ensuite. De 2e en 3e slaapkamer zijn ruim en er is een 2e luxe badkamer. op de 2e verdieping treft u de 4e en 5e slaapkamer en de 3e luxe badkamer. De zonnige tuin op het ZUIDWESTEN is prachtig aangelegd met een groot terras, twee zonneschermen en een knusse TUINKAMER onder de overkapping. Parkeren kunt u aan de voorzijde op de dubbele oprit met elektrisch bedienbare poort. Een rustige locatie met VEEL PRIVACY én alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik. Wonen in Rhoon is ideaal: uw boodschappen doet u in de supermarkt of bij de speciaalzaken, ontspanning vindt u in de JACHTHAVEN of op de GOLFBAAN en met de auto en metro bent u binnen no-time waar u wilt zijn. Komt u kijken bij dit droomhuis?

BEGANE GROND:

De woning beschikt over een ruime hal met trapopgang. Toiletruimte met hangcloset en fonteintje van Villeroy en Boch.

Via de hal bereikt u de ruime woonkamer. De woonkamer heeft veel lichtinval door de aanwezige ramen en openslaande deuren. Aan de voorzijde is een knusse ruimte die ruimte biedt voor een extra zit- of eethoek. Verder biedt de ruimte voldoende ruimte voor een grote zithoek rondom de gashaard met prachtige schouw (5.5. kw). In de zomer blijft de woonkamer heerlijk koel door de aanwezige Mitsubushi Airco ( 5,5kw).

Via de openslaande deuren heeft u toegang tot de achtertuin. De achtergevel is voorzien van twee elektrische zonneschermen met een uitval van 3.60m en een wind- en zonmeter.

Via de woonkamer heeft u via de sfeervolle schuifdeuren deuren toegang tot de woonkeuken.

De woonkeuken heeft u een ruime eetruimte met openslaande deuren naar de tuin en geeft toegang tot de garage. De sfeervolle eetruimte biedt ruimte aan een grote eethoek. De open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. De keuken uitgevoerd in L-opstelling beschikt over crèmekleurige kasten en een zwart granieten aanrechtblad. De keuken is van alle gemakken voorzien. Zo is er o.a. een wijnkoelkast, Amerikaanse koelkast, vaatwasser op hoogte, combioven, Inductiekookplaat 5 zones met warmteverdelers (91 cm breed), extra brede afzuigkap en close-in-boiler. Verder beschikt de keuken over voldoende opbergruimte in de aanwezige kasten.

De gehele begane grond is voorzien van een travertin stenen vloer (90x45 tegels) met vloerverwarming en glad gestuukte wanden.

Via de eetruimte heeft u toegang tot de garage. De garage biedt ruimte voor 1 auto en is voorzien van een elektrische sectionaal garagedeur. Verder beschikt de garage over een gootsteen, urinoir, deur naar de tuin, en tegelvloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. De masterbedroom is gelegen over de gehele diepte van de woning. de ruime kamer beschikt over een badkamer ensuite met een 2 persoon whirlpool bad met o.a. muziekinstallatie en warmte regelaar. Verder beschikt de badkamer over een wastafelmeubel en airconditioning. De 2e en 3e slaapkamer bevinden zich aan de voor- en achterzijde en zijn beiden even groot. De 2e badkamer is volledig betegeld en voorzien van een whirpool ligbad, ruime inloopdouche, 2e toilet (hangcloset), wastafelmeubel en handdoekradiator.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een tapijtvloer en glad gestuukte wanden.

2E VERDIEPING: Overloop, 3e badkamer, 2 slaapkamers. Aan zowel de voor en achterzijde bevinden zicht de 4e en 5e slaapkamer. Beide kamers zijn voorzien van knieschotten voor extra opbergruimte en beschikken over een Veluxdakraam met hor en verduisteringsgordijn. De 5e slaapkamer is nu in gebruik als wasruimte. Indien gewenst kan deze ruimte eenvoudig gescheiden worden in twee aparte ruimtes. Hier bevindt zich nu de was- en droogopstelling en CV-ketelopstelling ( Remeha/ 2009). De 3e badkamer is volledig betegeld en beschikt over een doucheruimte, 3e toilet (hangcloset) en wastafelmeubel.

BUITEN: De woning heeft een fantastische zonnige tuin met veel privacy. De woning beschikt aan de voorzijde over twee opritten met twee elektrische bediende poorten. 1 biedt toegang tot de oprit met aluminium gepoedercoat overkapping en de andere poort biedt toegang tot de oprit met overkapping en toegang tot de garage. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en biedt de gehele dag keuze uit zon en schaduw. Aan de woning bevindt zich het ruime terras (4.80 x 9.60) met granieten tegels. Hier kunt u heerlijk genieten van het zonnetje. Achter de garage bevindt zich de tuinkamer onder de overkapping. De overkapping is voorzien van op maat gemaakt verandazeil waardoor het ook op de koudere dagen hier zeer aangenaam is. De overkapping is tevens voorzien van elektra.

Verder beschikt de tuin over diverse groen borders en een prachtige Portugese Laurier die bijzonder veel sfeer en privacy aan de woning geeft. Extra opbergruimte vindt u in het houten tuinhuis aan de achterzijde van de woning. Kortom in deze tuin kunt u het hele jaar door heerlijk genieten van de buitenlucht. In het zonnetje op het terras, in de schaduw onder de zonneschermen of tijdens de koudere dagen in de tuinkamer onder de overkapping.

KENMERKEN:

- Bij de bezichtigingsaanvraag kan er gevraagd worden om een krediet waardigheid check;

- Idyllische locatie met ruime tuin en veel privacy;

- Dorpse omgeving dichtbij wereldstad Rotterdam;

- Vrijstaande woning met 5 slaapkamers;

- Geheel voorzien van glad gestuukte wanden;

- Begane grond voorzien van vloerverwarming;

- Royale dubbele oprit aan de voorzijde met elektrische poort aanwezig;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De buitenramen zijn voorzien van zonwerende coating;

- De woning beschikt over hardstenen raam- en deur dorpels;

- Remeha CV-combiketel uit 2009 ;

- 14 zonnepanelen;

- Alarminstallatie en beveiligingscamera’s aanwezig;

- Perceel: 596 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: circa 263 m2;

- Inhoud: circa 941 m3;

- Bouwjaar:2009.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy