Margrietstraat 12

te Rhoon

€ 325.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UW GEGEVENS NAAR ONS STUREN PER E-MAIL VOOR DE RESERVELIJST. **

Wonen in een INSTAPKLARE WONING in een kindvriendelijke wijk om de hoek van het gezellige DORPSCENTRUM VAN RHOON? Dan is dit het huis voor jou! Deze netjes afgewerkte tussenwoning is o.a. voorzien van een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers met DAKKAPELLEN, moderne badkamer en zolderruimte met BREDE DAKKAPEL. Verder is de woning voorzien van GLAD GESTUUKTE WANDEN een houten vloer op de begane grond en nieuwe laminaat vloer op de 1e verdieping. De ACHTERTUIN is gelegen op het westen en heeft een sfeervolle houten overkapping. De plek is FANTASTISCH om te wonen. Rustig maar toch op steenworp afstand van het DORPSCENTRUM VAN Rhoon met alle winkels, scholen en het METROSTATION. Binnen 20 minuten ben je in het stadscentrum van Rotterdam. Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor een bezichtiging!

?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met houten trapopgang, meterkast (8 groepen), kelderkast, half betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

Voorin de woning treft u de open keuken. Deze landelijke keuken is ingedeeld in U-vorm opstelling met donkergrijze kasten en een houten werkblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een Smeg 5-pits gasfornuis met dubbele oven, inbouwafzuigkap, vaatwasser, dubbele gootsteen en een Samsung Amerikaanse koelkast.

De woonkamer ligt aan de achterzijde van het huis. In het op maat gemaakte tv meubel is de gashaard verwerkt. Er is ruimte voor een gezellige zithoek rondom de haard en een eettafel tussen de woonkamer en keuken. De achterpui met veel glas geeft veel lichtinval en heeft openslaande deuren naar de tuin.

De gehele begane grond is voorzien van een lichte parket vloer, inbouwspots en glad gestuukte wanden.

1e VERDIEPING: Op de overloop vind u handige inbouwkasten met aansluitingen voor een wasmachine en een droger. Aan de achterzijde bevindt zicht de grote slaapkamer met handige inloopkast. Aan de voorzijde bevindt zich de 2e slaapkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van horren. De ruime en moderne badkamer is voorzien van een grote inloopdouche met dubbele douchekoppen, wastafel met dubbele wasbak, een toilet en een designradiator.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer , inbouwspots en glad gestuukte muren.

2E VERDIEPING: De kamer op de 2e verdieping is voorzien van een brede dakkapel.

Er zijn knieschotten aanwezig die ideaal zijn voor extra opbergruimte. Ideaal om te gebruiken als werkruimte maar door het plaatsen van een deur kan hier eenvoudig een 3e slaapkamer gecreëerd worden.

De 2e verdieping is voorzien van een laminaat vloer, inbouwspots en glad gestuukte wanden.

BUITEN: De woning beschikt over een ruime voortuin met toegang tot de losstaande stenen berging. De achtertuin is gelegen op het westen en voorzien van een terras en diverse groenborders. Direct aan het huis bevindt zich de knusse overkapping en achterin de tuin bevindt zich een houten berging.

KENMERKEN:

- Fijne gezinswoning met 3 slaapkamers;

- Inbouwspots door de gehele woning;

- Voorzien van dakkapellen;

- Buiten kozijnen recent geschilderd;

- Ligging midden in het dorpshart van Rhoon;

- Metrostation om de hoek (Rotterdam 20 minuten);

- Voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing;

- Remeha CV-ketel uit 2009;

- Perceel: 129 m2;

- Woonoppervlakte: 88 m2;

- Inhoud: 297 m2;

- Bouwjaar: 1955.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy