Maurits Escherlaan 16

te Rhoon

€ 469.000,-- Kosten Koper

Verkocht

WAUW! Dit kan wel eens jouw nieuwe droomhuis zijn. Een INSTAPKLARE HOEKWONING met LUXE AFWERKING en heerlijke achtertuin op het WESTEN in de geliefde woonwijk ‘Essendael’. Voor deze woning hoef je eigenlijk alleen nog je koffers in te pakken! Een heerlijk gezinshuis met RUIME WOONKAMER, luxe open keuken, 2 grote slaapkamers en moderne badkamer op de 1e verdieping, 2 slaapkamers op de 2e verdieping en verzorgde achtertuin met houten berging gelegen op het WESTEN. De kleurrijke woonwijk biedt een fantastische woonomgeving met VEEL PARKEERPLAATSEN voor de deur en diverse speelparkjes voor de kinderen. Het gezellige dorpshart van Rhoon met winkels en basisscholen ligt op loop- en fietsafstand. Met kinderen kunt u in het ‘Jan Cornelis Park’ de herten en het zwembadje bezoeken. Het centrum van Rotterdam bereikt u via het METROSTATION of met de auto binnen slechts 20 minuten. Hier wil je wonen!?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime en lichte hal met meterkast (8 groepen), modern toilet v.v. hangcloset.

Via de hal heeft u via een moderne zwarte glazen deur toegang tot de woonkamer. De woonkamer is ruim en licht door de grote schuifpui aan de achterzijde. Extra opbergruimte treft u in de handige trapkast.

De open keuken aan de voorzijde van de woning is voorzien van diverse inbouwapparatuur met o.a.: een Whirpool inductiekookplaat met afzuiging, koel-vriescombinatie, vaatwasser, combioven, gootsteen en magnetron, de keuken heeft zwart kleurige kasten met een donkerkleurig granieten aanrechtblad. De keuken is in 2020 geplaatst.

De begane grond is voorzien van een laminaat vloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 grote slaapkamers, badkamer. de woning heeft twee ruime slaapkamers beide over de gehelde breedte van de woning. de slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een handige vaste kast met schuifdeuren. De ruime badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ruime doucheruimte met stort- en handdouche, 2e toilet , wastafelmeubel met dubbele kranen en handdoekradiator.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaat vloer.

2E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers. Aan de voorzijde treft u de 3e slaapkamer/ wasruimte. Hier bevindt zich tevens de wasmachine-drogeropstelling en CV-ketelopstelling (Intergas/2009). De 4e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een groot dakraam. Beide slaapkamers zijn voorzien van knieschotten voor extra opbergruimte.

BUITEN: De woning heeft aan de voorzijde een fijne ligging in een kindvriendelijke straat met veel parkeerplaatsen. Aan de achterzijde van de woning ligt de heerlijke tuin op het westen. De tuin is onderhoudsvriendelijke aangelegd met een groen border en bestrating. Verder heeft de tuin een grote houten berging en is er een achterom.

KENMERKEN:

- Moderne eindwoning in geliefde wijk ‘Essendael’;

- Instapklaar met luxe keuken en badkamer;

- heerlijke achtertuin op het westen;

- 4 ruime slaapkamers;

- Houten berging in de achtertuin (circa 9 m2);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Lage stookkosten door goede isolatie (energielabel A);

- Intergas CV-combiketel ( 2009)

- Perceel: 152 m2 eigen grond

- Woonoppervlak: circa 114 m2

- Inhoud: circa 384 m3

- Bouwjaar: 2009

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy