Ghijseland 247

te Rhoon

€ 495.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UW GEGEVENS NAAR ONS STUREN PER E-MAIL VOOR DE RESERVELIJST. **

Op zoek naar RUIMTE in een groene en kindvriendelijke omgeving? Dan is het huis in de gewilde woonwijk “Ghijseland” wat u zoekt! Deze ruime woning beschikt over maar liefst 6 SLAAPKAMERS. Groot genoeg voor thuiswerken en praktijk aan huis! Het fijne gezinshuis heeft een lichte woonkamer met grote schuifpui, massief houten vloer, GLAD GESTUUKTE WANDEN, sfeervolle keuken, bijkeuken, 6 slaapkamers en MODERNE BADKAMER. Bovenop alle aanwezige opbergruimte in de woning beschikt het huis ook over een ruime GARAGE. De tuin is sfeervol aangelegd en biedt de gehele dag zon. De ligging is zeer gunstig met op loopafstand alle voorzieningen van het gezellige dorp Rhoon (metrostation, winkels, basisscholen, zwembad en meer). Voor rust en ruimte bezoekt u de prachtige natuur van de polders aan de rand van het dorp en met de auto en metro zoekt u binnen 20 minuten de levendigheid op in hartje Rotterdam.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast ( 10 groepen), volledig betegeld toilet met wastafel, open trap naar de 1e verdieping. De hal geeft toegang tot de woonkamer en keuken.

De woonkamer is zeer ruim en licht door de grote raampartijen en grote schuifpui aan de achterzijde. Aan de voorzijde van de woning is voldoende ruimte voor een riante zithoek bij de openhaard. Aan de achterzijde van de woning treft u de eetkamer, deze biedt ruimte voor een grote eettafel waar gezellig aan gedineerd kan worden met de gehele familie. Via de eetkamer heeft u toegang tot de keuken.

De knusse keuken is zowel via de hal als via de eet/woonkamer te bereiken. De keuken is uitgevoerd in hoekopstelling en voorzien van inbouwapparatuur o.a.: een 5 – pits Bosch Fornuis met heteluchtoven, afzuigkap, vaatwasser en close-in boiler.

De keuken is uitgevoerd in pastelgeel en heeft een granieten aanrechtblad. In de keuken is genoeg ruimte voor een tafel om gezellig aan te ontbijten of borrelen.

Via de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken met wasmachineopstelling en extra bergruimte. Via de bijkeuken heeft u toegang tot de garage. De garage is voorzien van een handmatige garagedeur en loopdeur naar de tuin.

De woonkamer is voorzien van een massief eiken houten vloer en glad gestuukte wanden.

1E VERDIEPING: Overloop, 4 slaapkamers, badkamer. De masterbedroom bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een handige schuifwandenkast. De 2e ruime slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en is ook voorzien van een schuifwandenkast. De 3e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en momenteel in gebruik als kantoorruimte. De 4e ruime slaapkamer is lager gelegen boven de keuken en is bereikbaar via de trapopgang. Deze charmante kamer geeft toegang tot het balkon. De volledige betegelde badkamer is van alle gemakken voorzien: een groot ligbad, doucheruimte met regen-handdouche en Sun shower, wastafelmeubel, handdoekradiator en 2e toilet. De badkamer is aangelegd in 2010.

De 1e verdieping is grotendeels voorzien van een laminaat vloer met glad gestuukte wanden.

2E VERDIEPING: Ruime voorzolder, 5e en 6e slaapkamer. De voorzolder is voorzien van een dakraam en handige schuifwandkasten voor extra opbergruimte. Hier bevindt zich tevens de CV-combiketel (ATAG 2011).

Op de 2e verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers voorzien van een dakkapel en twee grote dakramen. De 2e verdieping is een perfecte ruimte voor de kinderen. Op deze manier hebben ze hun eigen slaap/speelzolder. Extra opbergruimte is ook aanwezig in de aanwezige knieschotten.

De 2e verdieping is voorzien van een tapijtvloer met glad gestuukte wanden.

BUITEN: De woning is gelegen in een groene en kindvriendelijke wijk met veel speelgelegenheid. De voortuin is ruim en groen aangelegd dit geeft veel privacy. Parkeren doet u op het parkeerterrein aan de achterzijde van de woning. Hier heeft u tevens toegang tot de tuin. De romantisch aangelegde tuin is voorzien van diverse groenborders en terrassen. De tuin is gelegen op het oosten en is voorzien van houten schuttingen en geeft toegang tot de garage.

KENMERKEN:

- Héél veel ruimte met maar liefst 6 slaapkamers;

- Ligging in de kindvriendelijke woonwijk ‘Ghijseland’;

- Voorzien van 7 zonnepanelen ;

- Romantisch aangelegde achtertuin op het oosten;

- Stenen garage achter het huis (circa 22 m2) vernieuwd in okober 2020;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Energielabel C;

- Voorzien van bodem- en gevelisolatie;

- Schuifpui beschikt over HR++ glas uit 2019;

-CV- Combiketel Atag 2011;

- Perceel : 250m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: circa 183 m2;

- Inhoud:circa 688 m3;

- Bouwjaar:circa 1972.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy