Statio 25

te Poortugaal

€ 365.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze FIJNE OP EEN HOEK GELEGEN EINDWONING in de kindvriendelijke wijk “Valkensteyn” is de ideale woonplek voor een gezin met opgroeiende kinderen! Hier kunt u heerlijk genieten in de ruime achtertuin en/of voortuin. Verder BIEDT de woning een LICHTE WOONKAMER met open keuken, 3 slaapkamers, een ruime badkamer en is er, indien gewenst, een extra zolderkamer te realiseren. De woning ligt op een AANTREKKELIJKE plek op LOOP- EN FIETSTAFSTAND van het bos, speelveldjes, uitvalswegen het metrostation en verschillende basisscholen. Ook heeft de woning een goede snelwegverbinding met de Randstad.

INDELING:

Begane grond: Entree, hal met meterkast, trapopgang en toilet.

De woonkamer is aan de achterzijde van de woning gelegen v.v. praktische trapkast voor extra bergruimte en deur naar de tuin.

De open keuken aan de voorzijde van de woning is voorzien van diverse inbouwapparatuur: een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, Quooker, vaatwasser en koel-/vriescombinatie.

1e verdieping: Overloop, 2 slaapkamers en luxe badkamer. Aan de achterzijde bevindt zich de masterbedroom over de gehele breedte van de woning. De 2e slaapkamer en badkamer zijn gelegen aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, 2 wastafels met meubel en 2e toilet.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

2e verdieping: Royale zolderkamer met hoge nok door de dwarskap. De dwarskap biedt extra ruimte waardoor er indien gewenst 1 tot 2 slaapkamers gecreëerd kunnen worden. Deze ruimte is tevens voorzien van witgoed aansluiting en opstelling ATAG CV-combiketel.

Buiten: De woning is voorzien van een ruime voortuin. De achtertuin gelegen op het noordoosten is onderhoudsvrij aangelegd met meerdere terrassen, groen borders, een stenen berging en achterom. Door de vrije ligging heeft u een zonnige tuin.

KENMERKEN:

- Goed onderhouden tussenwoning met 2 ruime slaapkamers;

- 3e of 4e slaapkamer mogelijk;

- Houten berging (7 m2)

- Energielabel B;

- Kindvriendelijke ligging in geliefde woonwijk;

- Nabij voorzieningen, scholen en metrostation;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- ATAG CV-combiketel (2013);

- Perceel:148 m2;

- Woonoppervlakte: circa 109 m2;

- Inhoud: circa 373 m3;

- Bouwjaar: circa 1998;

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy