Portus 34

te Poortugaal

€ 669.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze geschakelde woning heeft een fraaie en rustige ligging met uitzicht op de singel in de geliefde woonwijk “Valckenkensteyn”. Gelegen op loopafstand van het “Valckesteynse bos “maar ook binnen handbereik van alle dagelijkse voorzieningen. De woning biedt veel ruimte met een grote woonkamer met kantoorruimte of slaapkamer op de BEGANE GROND, open keuken, inpandige garage, 4 ruime slaapkamers en badkamer. De zonnige tuin gelegen op het ZUIDEN is voorzien van een overkapping, houten berging een sfeervolle vijver en heerlijk TERRAS. Verder heeft de woning maar liefst 18 ZONNEPANELEN en parkeergelegenheid op de EIGEN OPRIT. Op loop-fietsafstand van het dorpscentrum van Rhoon en Poortugaal met diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen, verschillende basisscholen en een eigen metrostation met directe verbinding naar het STADSCENTRUM VAN ROTTERDAM.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree/ruime hal met garderobe nis, trapopgang, toilet (staand closet) met fonteintje, meterkast (8 groepen) en toegang tot de garage. De garage is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaal deur.

De ruime woonkamer is voorzien van openslaande deuren naar de tuin en geeft toegang tot de extra kamer. Deze kamer kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Perfect als kantoorruimte aan huis, speelkamer voor de kinderen, als slaapkamer op de begane grond of direct bij de woonkamer betrekken.

De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van inbouwapparatuur o.a.: 5-pits gasfornuis, afzuigkap, heteluchtoven, koel-vriescombinatie, vaatwasser en close-in-boiler met heet water kraan.

De gehele begane grond is voorzien van een laminaat vloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop met bergkast met CV-ketelopstelling (Intergas/2013), 3 slaapkamers en badkamer.

De grote slaapkamer treft u aan de achterzijde van de woning, tevens de 2e slaapkamer. De 3e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, ligbad, design radiator, wastafel met meubel en 2e toilet.

2E VERDIEPING: Overloop met toegang tot de 4e slaapkamer aan de voorzijde. De 4e slaapkamer is voorzien van extra bergruimte achter de aanwezige knieschotten.

BUITEN: De woning is voorzien van een ruime voortuin met parkeergelegenheid op de eigen oprit met toegang tot de garage. De verzorgde achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en is voorzien van diverse terrassen, groen borders, grasveld, een vijver en overkapping. Achter in de tuin treft u nog een extra houten berging voor extra opbergruimte.

KENMERKEN:

- Parkeergelegen op eigen oprit;

- Inpandige garage (23m2);

- 4 ruime slaapkamers;

- 18 zonnepanelen (2018);

- slaap-/speel-/kantoor- ruimte aan huis mogelijk;

- heerlijke achtertuin op het zuiden;

- houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing;

- CV-combiketel Intergas (2013)

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Perceel: 287m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: circa 173 m2;

- Inhoud: circa 624 m3;

- Bouwjaar: circa 1999.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy