Amelandseplein 12C

te Rotterdam

€ 248.000,-- Kosten Koper

Verkocht

INSTAPKLARE maisonnette woning op 2e en 3e verdieping met lichte woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer, TWEE BALKONS en berging op de begane grond. De woning is voorzien van onderhoudsvrije KUNSTSTOF KOZIJNEN met dubbele beglazing en heeft een actieve Vve. Het Amelandseplein ligt op een centrale locatie. Met om de hoek het winkelcentrum “Zuidplein” met metro- en busstation met directe verbinding met het stadscentrum van “Rotterdam”. Maar ook de evenementen locatie Ahoy en het recreatiegebied het “Zuiderpark”liggen op steenworp afstand. Direct tegenover het complex is een park met waterplas, speelplaat en veel groen. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op voor een bezichtiging.

INDELING:

BEGANE GROND: Portiek met entree/trapopgang naar de 2e verdieping. Eigen berging.

2e VERDIEPING: Entree, overloop, meterkast, garderobekast, en volledig betegeld toilet.

De lichte woonkamer biedt genoeg ruimte voor een riante zit- en eethoek. De keuken beschikt over een 4-pits gasfornuis, koelkast, afzuigkap, oven, magnetron en vaatwasser. Verder geeft de keuken toegang tot het balkon.

De 2e verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

3e VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. op de overloop treft u de CV- ketelopstelling (Remeha 2019) en wasmachine aansluiting. Beide slaapkamers aan de voorzijde beschikken over een dakkapel, de slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot het grote balkon. De badkamer beschikt over een doucheruimte, 2e toilet (hangcloset) en wastafel.

KENMERKEN:

- Ruime maisonnette woning met 3 slaapkamers en twee balkons;

- Openbare parkeerruimte voor de deur;

- De woning is voorzien van dubbele beglazing;

- De woning is voorzien van kunststof kozijnen;

- Grotendeels voorzien van een laminaat vloer;

- Actieve VVE middels een maandelijkse bijdrage van €150,-

WOONOPPERVLAK: circa 92 m2

INHOUD: circa 302 m3

BOUWJAAR: circa 1939

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy