Blaakse Wetering 63

te Poortugaal

€ 525.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Aan de mooie groene singel in de kindvriendelijke woonwijk ‘Vackesteijn’ bevindt zich dit EXTRA GROTE HOEKHUIS. Een heerlijke woning met een zee aan ruimte! De fijne ligging zorgt voor VRIJ UITZICHT aan de voorzijde en een ZONNIGE ACHTERTUIN op het westen. De woning is ingedeeld met een royale woonkamer voorin, een moderne keuken aan de tuinzijde, maar liefst 4 GROTE SLAAPKAMERS, het comfort van 2 BADKAMERS en een verrassend ruime zolder op stahoogte (bij te trekken met vaste trap). Het perfecte huis én een TOPLOCATIE voor een (groot) gezin! Aan het einde van de straat bevindt zich het metrostation van Poortugaal met een directe verbinding met ROTTERDAM en een basisschool. Op wandelafstand geniet u van de natuur rondom de wijk (bijv. het Valckensteynse Bos) en doet u boodschappen in het centrum van het dorp. Is dit uw nieuwe droomhuis?

INDELING:

BEGANE GROND: Zij-entree, hal met meterkast (8 groepen) en toilet met fonteintje.

De royale woonkamer aan de voorzijde heeft mooi uitzicht over het water en groen van de singel. De woonkamer heeft veel lichtinval door het extra raam aan de zijkant en sfeer door de natuurstenenschouw met gashaard. Er is meer dan voldoende ruimte voor een ruime zithoek en grote eettafel.

Aan de tuinkant vindt u de halfopen keuken met openslaande deuren naar de achtertuin. De keuken uit 2019 heeft een moderne en speelse indeling. Er is gebruik gemaakt van een groot schiereiland v.v. een 4-pits glazen gaskookplaat, vaatwasser (2022), afzuigkap en gootsteen en een halfhoge kast v.v. oven en magnetron. Ook is er een vrijstaande Amerikaanse koel-vriescombinatie. Aan het schiereiland is een gezellig barretje voor een lekker ontbijtje of glaasje wijn bij de openslaande deuren.

De gehele begane grond is voorzien van een laminaatvloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 grote slaapkamers, badkamer en separaat toilet. Op deze verdieping bevindt zich aan de voorzijde de masterbedroom met aansluitend een royale inloopkast v.v. schuifdeuren. De 2e slaapkamer ligt aan de tuinzijde. De ruime badkamer is ingericht met een hoek-bubbelbad, inloopdouche en meubel met dubbele wastafel. Op de overloop is een separaat 2e toilet aanwezig met hangcloset en fonteintje.

2E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers, 2e badkamer en separaat toilet. Aan de voorzijde treft u de grote 3e slaapkamer (in gebruik als muziek-hobbykamer). De 4e slaapkamer ligt aan de tuinzijde. Er is een ruime 2e badkamer aanwezig met ligbad/douche, wastafel en schuifkast met CV-opstelling en wasmachineaansluiting. Op de overloop is een separaat 3e toilet aanwezig met hangcloset en fonteintje.

De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer.

3E VERDIEPING: Deze verdieping (circa 36 m2) is bereikbaar via de vlizotrap. Door de stahoogte (nokhoogte 2,20m) is het mogelijk deze zolderetage door een vaste trap te plaatsen bij het woonoppervlak te betrekken. Hier zijn nog eens 2 kamers aanwezig (waarvan 1 met een schuifkast). Zo kan het huis in totaal 6 slaapkamers krijgen!

De 3e verdieping is geheel voorzien van een Novilon vinyl vloer in visgraat patroon.

BUITEN: Het huis heeft een mooie ligging in de wijk ‘Valckesteyn’ in Poortugaal met vrij uitzicht over de groene singel. De achtertuin is gericht op het zonnige westen, waardoor u met name ’s middags en ’s avonds heerlijk van de zon kunt genieten. Op de achtergevel hangt een elektrisch zonnescherm. De tuin is aangelegd met bestrating, groenborders en houten schuttingen. Achterin de tuin staat een grote stenen berging.

KENMERKEN:

- Zeer royale hoekwoning met veel ruimte;

- Mogelijkheid voor vaste trap naar zolder (circa 36 m2);

- Mogelijkheid voor in totaal 6 slaapkamers;

- In de kindvriendelijke wijk ‘Valckesteyn’;

- Zonnige achtertuin op het westen;

- Grote stenen berging (circa 14 m2);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Vaillant CV-combiketel uit 2017;

- Perceel 170 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte circa 172 m2;

- Inhoud circa 698 m3;

- Bouwjaar circa 1999.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy