Bouwlust 64

te Rhoon

€ 429.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze MODERNE TUSSENWONING met UITBOUW EN DAKKAPEL treft u op een van de populaire wooneilanden in Rhoon Portland. Dit fijne gezinshuis heeft een royale uitgebouwde woonkamer, open keuken, 3 slaapkamers (4 mogelijk) en nette badkamer. Super praktisch! De woning is GOED ONDERHOUDEN en in 2021 extern geschilderd. In de achtertuin op het zuidoosten kunt u de gehele dag GENIETEN VAN DE ZON. De kindvriendelijke woonwijk is gelegen op loop- en fietsafstand van diverse scholen, openbaar vervoer en twee winkelcentra. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de snelweg richting Rotterdam en de verdere Randstad. Aan de rand van de wijk loopt u de mooie Rhoonse polders in en geniet u van rust en natuur. Hier woont u zeer centraal in een RUSTIGE WOONOMGEVING.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (7 groepen), toilet (hangcloset) met fonteintje en trapopgang.

Via de hal bereikt u de ruime woonkamer met grote uitbouw. De grote zithoek bevindt zich aan de achterkant met een loopdeur naar de tuin. Er is tevens ruimte voor een grote eettafel.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur met o.a.: een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, heteluchtoven en vaatwasser.

De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, de keuken van een plavuizenvloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers, toilet en badkamer. De woning is voorzien van 2 ruime slaapkamers. Mogelijkheid om 3 slaapkamers van te maken. De badkamer is voorzien van een doucheruimte, ligbad, wastafel en design radiator.

De 1e verdieping is voorzien van laminaat.

2E VERDIEPING: Overloop met dakraam, wasmachine- en CV-ketelopstelling (Intergas/2018) en 3e slaapkamer. De 3e slaapkamer is voorzien van een grote kunststof dakkapel met rolluiken (2015) aan de achterzijde van de woning. Verder heeft de 2e verdieping extra opbergruimte achter de aanwezige knieschotten.

De 2e verdieping is voorzien van laminaat.

BUITEN: De woning is gelegen in een rustige straat met veel parkeergelegenheid voor de deur. In de wijk zijn meerdere speelgelegenheden aanwezig voor kinderen. De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidoosten. Hier geniet u de gehele dag heerlijk van de zon. De achtertuin beschikt over een ruime stenen berging en achterom.

KENMERKEN:

- Ruime woning met uitbouw en grote dakkapel;

- Instapklaar modern gezinshuis;

- Drie slaapkamers aanwezig (4 mogelijk);

- Buitenzijde volledig geschilderd in 2021;

- Zonnige achtertuin op het zuidoosten;

- Stenen berging in de achtertuin (circa 8 m2);

- Intergas CV-combiketel uit 2018;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Energielabel B;

- Perceel 134 m2 eigen gron;

- Woonoppervlak circa 125 m2;

- Inhoud circa 434 m3;

- Bouwjaar circa 2002.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy