Rijsdijk 10

te Rhoon

€ 519.500,-- Kosten Koper

Verkocht

Op een FANTASTISCHE LOCATIE midden in het Dorpscentrum van Rhoon naast het “Jan Cornelis Park” gelegen half vrijstaande woning met sfeervolle tuin en mogelijkheid tot GELIJKVLOERSE BEWONING. De woning is voorzien van een woonkamer, keuken, bijkeuken, voorraadkelder, 2 slaapkamers en badkamer op de begane grond. Op de 1e verdieping bevinden zich nog 2 slaapkamers en een verblijfsruimte. De woning is op onderdelen gedateerd wat u de mogelijkheid biedt om het geheel tot uw eigen DROOMHUIS te VERBOUWEN. De fraaie tuin biedt veel PRIVACY en is voorzien van veel groen, gazons en diverse terrassen. De LIGGING van de woning is FANTASTISCH op steenworp afstand van alle winkels , scholen, het metrostation van Rhoon ( directe verbinding naar het stadcentrum van Rotterdam) maar ook het “ Jan Cornelis Park” met o.a. het hertenkamp.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal, toilet, woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en badkamer.

Aan de voorzijde van het huis treft u de woonkamer met open haard. Aan de andere kant van de woning bevindt zich de keuken met toegang tot de bijkeuken en kelder. De keuken is voorzien van een natuurstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur. De bijkeuken is voorzien van de wasmachine- en cv-ketelopstelling en biedt opbergruimte. Extra opbergruimte vindt u tevens in de kelder.

Aan de achterzijde van de woning treft u de 2 slaapkamers en badkamer.

De badkamer is voorzien van een doucheruimte en wastafelmeubel.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers en verblijfsruimte. De slaapkamer en overloop beschikken over een brede dakkapel/opbouw aan de achterzijde. De verblijfsruimte voorheen slaapkamer kan perfect gebruikt worden als kantoorruimte of als badkamer wanneer u deze naar boven wenst te verplaatsen. Verder beschikt de woning over extra opbergruimte achter de aanwezige knieschotten.

BUITEN: De woning biedt een fantastisch aangelegde en volgroeide tuin. De tuin beschikt over diverse gazons, prachtig volgroeide bomen en struiken. De tuin biedt bovendien veel privacy.

Op het besloten terras achter het huis gelegen op het zuiden geniet u heerlijk van de zon. Verder is er een zonnescherm aanwezig en achter in de tuin een sfeervol houten tuinhuis.

KENMERKEN:

- Unieke locatie op loopafstand van het Dorpscentrum van Rhoon;

- Sfeervolle groene tuin met veel privacy;

- Gelijkvloerse bewoning mogelijk;

- HR Vaillant combi CV .ketel 2015;

- Praktische bijkeuken en voorraadkelder;

- Oplevering in overleg;

- Houten kozijnen deels voorzien van dubbele beglazing;

- PERCEEL: 406 m2;

- WOONOPPERVLKA: circa 117 m2;

- INHOUD: circa 300 m3;

-BOUWJAAR: circa 1960.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy