Kouwenaardseweg 30

te Hoogvliet Rotterdam

€ 339.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Wonen in een INSTAPKLARE eengezinswoning met UITGEBOUWDE WOONKAMER, dakkapel aan de achterzijde en verzorgde ZONNIGE ACHTERTUIN? Dan is dit het huis voor jou! De woning heeft een ruime woonkamer met grote uitbouw, moderne open keuken, 2 grote slaapkamers en LUXE badkamer op de 1e verdieping en 3e ruime slaapkamer met grote dakkapel op de 2e verdieping. Opbergruimte is in overvloed aanwezig op de grote vliering en in de berging. De recent MODERN aangelegde achtertuin is gelegen op het ZUIDOOSTEN. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid. De woning is gelegen in de wijk “Boomgaardshoek” om de hoek van diverse scholen, winkels en het openbaar vervoer. Directe metro verbinding naar het stadscentrum van Rotterdam. (20 minuten) en een goede verbinding met de snelweg.

INDELING:

BEGANE GROND: Hal met toilet, meterkast en trapopgang, woonkamer en open keuken.

De uitgebouwde woonkamer is voorzien van een sfeervolle gashaard met kalkzandstenenschouw en heeft voldoende ruimte voor een riante zit- en eethoek. Via de openslaande deuren heeft u toegang tot de tuin.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de open keuken. De keuken is uitgevoerd in U-opstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a.: 5 pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast met vriezer, vaatwasser en oven.

De begane grond is voorzien van plavuizen met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: overloop, 2 slaapkamers en badkamer.

Beide slaapkamers zijn zeer ruim over de gehele breedte van de woning. De slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een vaste kast. Beide slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douchecabine, ligbad, dubbele wastafel met meubel, 2e toilet, bidet en designradiator.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

2E VERDIEPING: Overloop, slaapkamer.

De overloop is voorzien van een dakraam en biedt plaats voor de CV-ketelopstelling ( Remeha/2008) en wasmachine- en droger opstelling. De 3e slaapkamer is ruim en beschikt over een brede dakkapel aan de achterzijde en grote kastenwand.

De 2e verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

BUITEN: De verzorgde achtertuin is in 2020 aangelegd. De tuin is grotendeels voorzien van moderne bestrating en groenborders. Verder heeft u extra opbergruimte in het aanwezige houten tuinhuis en de houten berging. De tuin is gelegen op het zuidoosten en heeft een achterom.

KENMERKEN:

- Moderne goed onderhouden woning;

- Grote uitbouw en dakkapel aan de achterzijde;

- Moderne in 2020 aangelegde achtertuin;

- Houten berging (6m2)

- Houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing;

- Gunstig gelegen nabij metro, scholen en winkels;

- Gelegen op erfpacht grond met einddatum 27-01-2090, afgekocht tot 28-01-2041;

- Oplevering in overleg (voorkeur april 2023) ;

- Perceel: 115 m2 grond;

- Woonoppervlakte: circa 123 m2;

- Inhoud: circa 427 m3;

- Bouwjaar: circa 1991.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy