Vogelkers 4C

te Poortugaal

€ 369.500,-- Kosten Koper

Verkocht

INSTAPKLARE TUSSENWONING IN FRAAIE BOUWSTIJL OPGETROKKEN uit 2009 met zonnige tuin in de gewilde woonwijk ‘De Kasteeltuin’. Deze woning biedt een lichte woonkamer met OPENSLAANDE DEUREN naar de tuin, een ruime open keuken, 2 grote slaapkamers een met DAKKAPEL en een met grote dakramen, MODERNE BADKAMER (2015) en een zolderruimte met twee grote dakramen. Ruim opgezette wijk met aan de voorzijde een brede stoep en groenborder. De ZONNIGE ACHTERTUIN op het WESTEN met VRIJ ZICHT maakt het plaatje compleet. Op korte loopafstand van de woning treft u het dorpscentrum van Poortugaal met verschillende winkels, basisscholen en het metrostation. Daarnaast biedt het dorp snelle autoverbindingen met Rotterdam (20 minuten) en de verdere randstad. IDEALE WONING VOOR STARTERS EN/OF 2-PERSOONS HUISHOUDEN.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (6 groepen), volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje (2015).

Aan de voorzijde van de woning treft u de open keuken. De keuken is uitgevoerd in wandopstelling met een granieten aanrechtblad. Er is diverse apparatuur aanwezig: een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, en combioven.

De woonkamer aan de tuinzijde heeft veel lichtinval door de grote ramen en openslaande deuren naar de tuin. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een riante zithoek en heeft een open trap naar de 1e verdieping.

De gehele begane grond is voorzien van een laminaatvloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 ruime slaapkamers en badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een dakkapel, de slaapkamer aan de achterzijde over twee grote dakramen. De moderne badkamer is ingericht met inloopdouche met stort- en handdouche, wastafelmeubel en 2e toilet (hangcloset).

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaatvloer.

2E VERDIEPING: Open zolderkamer met 2 grote Velux dakramen. Deze ruimte kan goed gebruikt worden als hobby- en/of werkkamer.

Op deze verdieping hangt de Intergas CV-combiketel (2009, zijn de witgoed aansluitingen aanwezig en er is een extra wastafel aanwezig.

De 2e verdieping is voorzien van een linoleum vloer.

BUITEN: De woning is gelegen in een rustige, kindvriendelijke wijk met voldoende parkeergelegenheid rondom de woning. In de zonnige achtertuin op het westen kunt u de gehele middag en avond genieten van de zon.

De tuin is voorzien van bestrating en groenborders. Aan de achterzijde van de tuin treft u de houten berging en een achterom.

KENMERKEN:

- Ideale starterswoning en/of 2-persoons huishouden gelegen op aantrekkelijke locatie;

- Zeer compleet en goed onderhouden/ instap klaar;

- Hoge plafondhoogte wat prettige beleving geeft;

- Zonnige achtertuin op het westen met vrij zicht;

- Twee ruime slaapkamers en open zolder met witgoed aansluiting;

- Vanuit bouw woonkamer met 1,5 m vergroot;

- Voorzien van moderne nieuwe badkamer (2015);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd ; label A !;

- Intergas CW 5 CV-combiketel uit 2009;

- Gewenste opleverdatum; kan op korte termijn indien gewenst.

PERCEEL: 101 m2 eigen grond

WOONOPPERVLAK: circa 91 m2

INHOUD: 350 circa m3

BOUWJAAR: circa 2009

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy