Rijsdijk 37

te Rhoon

€ 1.700.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een VRIJSTAANDE VILLA met historie en authentieke details op een CENTRALE LOCATIE midden in het Dorpscentrum van Rhoon. Deze sfeervolle woning heeft een prachtige rondom gelegen tuin met DE GEHELE DAG ZON en enorm veel PRIVACY. Verder heeft de woning een riante woonkamer, eetkamer, keuken en kantoor-/slaapkamer met badkamer op de begane grond. Het “koetshuis” met “hooizolder” is omgebouwd tot een ware entertainment ruimte met EIGEN BAR. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, de badkamer en heeft u toegang tot de grote bergzolder in de nok van de woning. In de groene rondom gelegen tuin treft u diverse terrassen, groenborders, vijvers en een “cabane” waar u het gehele jaar kunt genieten van de tuin. Via de EIGEN OPRIT heeft u parkeergelegenheid onder de carport. De LIGGING VAN de woning is FANTASTICH met om de hoek alle winkels, scholen, het metrostation van Rhoon ( directe verbinding naar het stadcentrum van Rotterdam), maar ook het “ Jan Cornelis Park” met o.a. het hertenkamp en op 10 minuten rijafstand van de golfbaan.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, lange hal met meterkast ( 21 groepen), toegang tot alle ruimtes en trapopgang naar de 1e verdieping.

Aan het begin van de hal treft u de slaapkamer of kantoor/praktijkruimte met eigen badkamer. Deze ruimte gelegen aan de voorzijde van de woning beschikt over een prachtig origineel ornamenten plafond. De moderne badkamer is voorzien van een doucheruimte en wastafelmeubel. De ruimte is voor meerdere doelen te gebruiken. Mede door de badkamer biedt dit ook de mogelijkheid tot gelijkvloerse bewoning. Verder heeft de kamer diepe vaste kasten voor extra opbergruimte.

Verderop in de hal treft u een ingebouwde kledingkast en de toegang tot de woonkamer. De woonkamer is ruim en heeft veel lichtinval door de aanwezige serre. Aan de voorzijde van de woning treft u de zithoek bij de Barbas openhaard met sfeervolle marmeren schouw. De serre aan de zijkant van de woning is voorzien van openslaande deuren naar de tuin. Verder biedt de woonkamer voldoende ruimte voor meerdere zit- en/of eethoeken.

Aan het einde van de hal treft u het toilet en de eetkamer. Het toilet is voorzien van een staand closet toilet, wastafel en de klassieke vloertegels.

De eetkamer/ opkeuken is voorzien een grote eettafel en vaste kasten met veel opbergruimte. Verder geeft de eetkamer toegang tot de wijnkelder en de keuken. De wijnkelder is ruim en biedt zelfs ruimte voor een tafel/zitgedeelte voor een echte wijn proeverij aan huis! De wijnkelder is voorzien van de originele tegelvloer. Verder zijn de ruimtes voorzien van een eiken houten parketvloer.

De keuken geeft toegang tot het koetshuis, de bijkeuken en heeft aan beide kanten een deur met toegang tot de tuin.

De keuken is uitgevoerd in licht grijskleurige kasten met een donker natuurstenen aanrechtblad. Verder beschikt de keuken over diverse inbouwapparatuur met o.a.: een Borretti gasfornuis met dubbele oven, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en gootsteen met Quooker. De bijkeuken beschikt over extra opbergruimte, heeft een gootsteen en biedt ruimte voor de wasmachine.

Via de keuken heeft u toegang tot het vroegere “Koetshuis”. Het koetshuis is nu een heerlijke plek om te genieten met vrienden en/of familie. Voorzien van openslaande deuren en een eigen bar met gootsteen!

Het koetshuis is voorzien van rode plavuizen met vloerverwarming.

Via de trap is er toegang tot de voormalige “ Hooizolder”. Deze grote open ruimte is voorzien van veel opbergruimte in de aanwezige kasten en heeft twee grote dakramen. De ruimte is ideaal te gebruiken als kantoor/ praktijkruimte of speelzolder voor de kinderen. Via de Hooizolder heeft u tevens toegang tot de 1e verdieping van de woning. Door deze verbinding kan de ruimte ook ingedeeld worden als slaapkamer(s).

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer.

De ruime overloop is voorzien van diverse vaste kasten en biedt toegang tot alle kamers, de “ Hooizolder” en de open bergzolder in de nok van de woning. De 1e slaapkamer is ruim en voorzien van een dakkapel, vaste kasten en een balkon. De 2e slaapkamer is tevens voorzien van een dakkapel en wastafel. Dit waren voorheen 2 slaapkamers. De 3e slaapkamer is aan de achterzijde van de woning en beschikt ook over een dakkapel en wastafel. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een wastafel, ligbad met douche, 2e toilet en handdoekradiator.

Via een losse trap heeft u toegang tot de ruime bergzolder in de nok van de woning. Deze ruimte biedt veel extra opbergmogelijkheden en een eventuele werkplek.

De 1e verdieping is deels voorzien van een houten vloer en deels van tapijt.

?

BUITEN: De woning beschikt over een riante rondom gelegen tuin. Het begint bij de groene oprit met grote volgroeide bomen en grind. Aan het einde van de oprit bereikt u de carport met parkeergelegenheid en houten berging. De tuin is sfeervol aangelegd met prachtige groenborders, grasveld, tuinverlichting en vijvers. Alle seizoenen van het jaar staan er verschillende bomen/planten in bloei waardoor de tuin altijd sfeervol en groen is. Er zijn meerdere terrassen in de tuin aanwezig waardoor u de gehele dag de keuze heeft uit zon of schaduw. Aan de achterzijde van het huis treft u de op het zuiden gerichte “cabane” met openslaande deuren. Deze ruimte is zowel ’s winters als ’s zomers heerlijk te gebruiken voor een borrel of diner met vrienden en/of familie. ’s Winters is de ruimte eenvoudig te verwarmen met de antieke spekstenen kachel en ’s zomers kunt u de openslaande deuren volledige openen.

Voor het gemak is de gehele tuin voorzien van een sproei installatie.

KENMERKEN:

- Unieke locatie op loopafstand van het Dorpscentrum van Rhoon;

- Woning met historie in een goed onderhouden modern jasje met authentiek details;

- Sfeervolle groene tuin met veel privacy;

- Gehele dag zon in de rondom gelegen tuin met sproei installatie en tuinverlichting;

- Riante oprit met carport en houten berging;

- Volledig voorzien van Markiezen;

- Gelijkvloerse bewoning mogelijk;

- Vaillant CV-combiketel 2021;

- Praktische bijkeuken;

- Houten kozijnen grotendeels voorzien van dubbele beglazing;

- Oplevering in overleg;

- Perceel: 1738 m2;

- Woonoppervlakte: circa 272 m2;

- Inhoud: circa 1082 m3;

- Bouwjaar: circa 1910.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy