Forum 112

te Poortugaal

€ 439.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een ROYALE HOEKWONING met MODERNE AFWERKING en heerlijke achtertuin op het OOSTEN in de geliefde woonwijk ‘Valkesteyn’. Een heerlijk gezinshuis met RUIME WOONKAMER, open eetkeuken met fraaie hoekerker, 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping, 4e slaapkamer op de 2e verdieping en verzorgde achtertuin met berging gelegen op het OOSTEN. De kleurrijke woonwijk biedt een fantastische woonomgeving met VEEL GROEN voor de deur en diverse speelparkjes voor de kinderen. Winkels en basisscholen alsmede het Valkesteynse Bos bereikbaar op loop- en fietsafstand. Het centrum van Rotterdam bereikt u via het METROSTATION of met de auto binnen slechts 20 minuten. Hier wil je wonen!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (7 groepen), modern toilet en trapopgang.

De ruime in 2007 uitgebouwde woonkamer met tuindeuren naar terras aan de achterzijde en vanuit de bouw aan voorzijde voorzien van erker partij biedt veel leefruimte.

De open eetkeuken aan de voorzijde van de woning is voorzien van een moderne inbouwkeuken met diverse inbouwapparatuur met o.a.: een inductiekookplaat met afzuiging, koel-/vriescombinatie, vaatwasser, Quooker, magnetron en oven. De keuken is in 2015 geplaatst.

De begane grond is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 prima slaapkamers en badkamer. De ruime badkamer beschikt over een douchecabine, 2e toilet, wastafel en handdoekradiator.

2E VERDIEPING: Voorzolder met de wasmachine-drogeropstelling en CV-ketelopstelling (Vaillant/2013). De 4e slaapkamer is voorzien van een groot dakraam en zijgevelraam.

BUITEN: De woning heeft aan de voorzijde een aantrekkelijke ligging aan verkeervrij hofje. Aan de achterzijde van de woning ligt de heerlijke tuin op het oosten. De tuin is fraai aangelegd. Verder heeft de tuin een stenen berging en is er een achterom.

KENMERKEN:

- Moderne hoekwoning in geliefde wijk;

- Vier ruime slaapkamers aanwezig;

- Stenen berging in de achtertuin (circa 10 m2);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Vaillant CV-combiketel (2013);

- Veel zon door vrije ligging tuin;

- Perceel 182 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 125 m2;

- Inhoud circa 436 m3;

- Bouwjaar circa 1998.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy