Lange Zantelweg 47

te Poortugaal

€ 569.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Op hoek gelegen geschakelde BUNGALOW met mogelijkheid voor praktijk/kantoor aan huis. De woning is voorzien van een ruime woonkamer met moderne open keuken, 2 slaapkamers en ruime badkamer. Verder is het huis afgewerkt met GESTUCTE WANDEN en grijskleurige vloertegels met VLOERVERWARMING. U geniet heerlijk van de ZON in de voor- en ACHTERTUIN met eigen oprit en houten berging. De woning is gelegen op een heerlijke RUSTIGE en GROENE locatie gelegen op loopafstand van de oude dorpskern van Poortugaal met diverse winkelvoorzieningen. Ook heeft Poortugaal een eigen METROSTATION ( 6 minuten loopafstand) met direct verbinding naar ROTTERDAM zo bent u binnen 20 minuten in het STADSCENTRUM.

?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree/ruime hal met garderoberuimte, vernieuwde meterkast ( 12 groepen) en modern toilet (hangcloset) met fonteintje.

De hal geeft toegang tot de voormalige garage. Deze ruimte is nu in gebruik als atelier met ruimte voor de wasmachine- drogeraansluiting en extra opbergruimte in de vaste kasten met tevens de CV-ketelopstelling ( Remeha/2009).

Vanuit de hal heeft u door middel van twee treden toegang tot de woonkamer. Deze lichte L-vormige woonkamer is voorzien van grote raampartijen aan de voorzijde die een mooi uitzicht geven op de tuin. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een riante zit- en eethoek.

De moderne open keuken is voorzien van openslaande deuren naar de tuin en uitgevoerd in wandopstelling en kookeiland. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur met o.a.: heteluchtoven, combi-oven, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en vriezer.

Via een tussenhal heeft u toegang tot de 2 slaapkamers en moderne badkamer.

De volledig betegelde badkamer is uitgevoerd in neutrale witte en grijskleurige tegels en voorzien van een ruime inloopdouche, wastafelmeubel, 2e toilet (hangcloset) en handdoekradiator.

De gehele woning is voorzien van grijskleurige plavuizen van groot formaat met vloerverwarming.

BUITEN: Sfeervolle goed onderhouden voor- en achtertuin. De voortuin is verdeeld in twee gedeeltes. De ene kant biedt parkeergelegenheid voor 1 auto en geeft toegang tot de berging. De andere kant is voorzien van een terras en diverse groenborders waar u heerlijk kunt genieten van de zon. De voortuin is gelegen op het zuidoosten. De achtertuin gelegen op het westen is voorzien van een groot terras met diverse sfeervolle groenborders. De achtergevel is deels voorzien van een elektrisch zonnescherm.

?

KENMERKEN:

- Een heerlijk comfortabele woning in een aangename rustige en groene omgeving;

- Gelijkvloerse bewoning;

- Instapklare woning met moderne keuken en badkamer;

- Voorzien van grote plavuizen met vloerverwarming;

- Voorzijde woonkamer + slaapkamer voorzien van elektrische screens;

- Achterzijde elektrische screens en een elektrisch zonnescherm;

- Voorzien van hardhouten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing;

- Ruime en zonnige voor- en achtertuin;

- Eigen oprit met ruimte 1 voor auto;

- Perceel: 422 m2;

- Woonoppervlakte: 126 m2;

- Inhoud: 421 m2;

- Bouwjaar: 1972.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy