Reggestraat 73

te Ridderkerk

€ 235.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Fraai 2-kamer HOEKAPPARTEMENT met PANORAMISCH UITZICHT. Een gunstig op de zon gelegen hoekappartement met een ruim balkon en een eigen berging in de onderbouw. Het appartement is modern afgewerkt met een recent vernieuwde keuken en badkamer. Vanaf het balkon op de 9e verdieping heeft u een heel mooi en wijds uitzicht. Het appartementencomplex is centraal gelegen vlakbij uitvalswegen (A15/A16), openbaar vervoer en het winkelcentrum Bolnes. Op de fiets of met de auto bent u bovendien binnen no-time in het centrum van Rotterdam.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree tot het complex met centrale ontvangstruimte v.v. camerabewaking, brieven-/bellentableau, trappenhuis en twee liften. Toegang tot de bergingen in de onderbouw.

9E VERDIEPING: Entree, hal met garderoberuimte, kast met opstelling wasmachine/droger en boiler (huur) en modern volledig betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

Moderne badkamer, volledig betegeld, met luxe inloopdouche en wastafelmeubel.

De woonkamer is zeer licht door de ramen aan twee zijden en biedt genoeg ruimte voor een ruime zithoek. Van hieruit heeft u toegang tot het balkon. Zowel vanuit de woonruimte als vanaf het balkon geniet u van geweldig uitzicht over de omgeving.

De strakke open keuken is stoer afgewerkt met deels een betonblad en deels een composiet blad. De U-keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur w.o. een combi-oven, vaatwasmachine, koel-/vriescombinatie en 5-pits gaskookplaat met afzuigkap. Ook is er een leuke bar gerealiseerd waaraan u kunt borrelen of eten.

Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer.

KENMERKEN:

- Zonnig 2-kamer hoekappartement;

- Panoramisch uitzicht vanaf de 9e verdieping;

- Modern afgewerkte keuken en badkamer;

- Royaal balkon rondom (circa 20 m2);

- Centrale ligging vlakbij Rotterdam;

- Ruime parkeermogelijkheden bij het complex;

- Berging op de begane grond (circa 5 m2);

- Houten kozijnen met HR++ beglazing;

- Verwarming via blokverwarming;

- Warm water via boiler (huur);

- Liftinstallatie aanwezig;

- VVE actief: bijdrage €159,41 p/m;

- Woonoppervlak circa 62 m2;

- Inhoud circa 205 m3;

- Bouwjaar circa 1975.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy