Reijerwaardseweg 57

te Barendrecht

€ 359.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UW GEGEVENS NAAR ONS STUREN PER E-MAIL VOOR DE RESERVELIJST. **

Klusliefhebbers opgelet! Deze VRIJSTAANDE DIJKWONING ligt op een bijzondere locatie met uitzicht over weiland. De charmante woning uit eind jaren ’20 heeft een ROYALE TUIN OP HET ZUIDEN voornamelijk aan de zijkant. Het huis is gedateerd, dus kan bij een renovatie volledig naar EIGEN SMAAK worden verbouwd! De ligging is rustig én centraal; aan een authentieke dijk op de grens van Barendrecht en Rotterdam, maar toch vlakbij Woonboulevard ‘Reijerwaard’, uitvalswegen, het treinstation en wereldstad Rotterdam. Het huis heeft een ruime woonkamer, een separate keuken en een badkamer op de begane grond. Verder zijn er 3 slaapkamers op de 1e verdieping, een vliering en een kelder. Samen met de GROTE BERGING in de tuin is er aan opbergruimte geen gebrek! Het grote perceel grond biedt veel mogelijkheden voor de aanleg van een mooie tuin met meerdere terrassen en tevens veel ruimte voor PRIVÉ PARKEREN. Is dit jouw toekomstige droomhuis?!

INDELING:

BEGANE GROND: Zij-entree, hal met meterkast (8 groepen), toiletruimte en trap naar de 1e verdieping.

De woonkamer aan de voorkant van het huis heeft een L-vorm. Door deze vorm is deze gemakkelijk in te delen met een zit- en eetgedeelte. In de woonkamer ligt een parketvloer en is een gashaard aanwezig. Door hier aan de zijkant openslaande deuren toe te voegen, ontstaat toegang naar en uitzicht over de grote tuin!

Aan de achterkant van de woning bevindt zich de separate keuken met eenvoudige opstelling. Deze ruimte heeft ramen met mooi uitzicht over het weiland.

De badkamer ligt tevens op de begane grond. Deze heeft een ligbad en wastafel.

Vanuit de badkamer is een schuifdeur met trap naar de kelderruimte. De kelder biedt uitstekende opbergmogelijkheden. Er is een deur naar de achtertuin aanwezig.

1E VERDIEPING: Ruime overloop, 3 slaapkamers. De overloop heeft een wastafel, CV-opstelling en vlizotrap naar de vliering. De 2 slaapkamers aan de voorzijde hebben beide een deel van de dakkapel. De 3e slaapkamer ligt aan de achterkant. Door het plaatsen van grotere dakkapellen is hier veel ruimte te winnen. Met een nieuwe indeling kan hier zeker een badkamer worden toegevoegd.

BUITEN: De woning ligt aan een rustige authentieke dijk met aan de achterzijde uitzicht over groen. Toch woon je hier heel centraal aan de rand van Rotterdam, vlakbij uitvalswegen, het treinstation en woonboulevard ‘Reijerwaard’. In de tuin is een grote berging/hobbyruimte aanwezig.

Door de royale grootte van het perceel is hier meer dan voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s en kan een mooie tuin worden aangelegd met diverse terrassen. Ook vanuit de tuin kun je dan uitkijken over het weiland!

KENMERKEN:

- Charmante vrijstaande dijkwoning (jaren ’20);

- Rustige ligging aan authentieke dijk;

- Op de grens van Barendrecht en Rotterdam;

- Centrale ligging vlakbij uitvalswegen en voorzieningen;

- De woning kan naar eigen smaak opgeknapt worden;

- Royale tuin op het zuiden aan de achter- en zijkant;

- Parkeerruimte op eigen terrein voor meerdere auto’s;

- Grote vrijstaande berging/schuur in de tuin;

- Veel opbergruimte: vliering én ruime kelder;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Nefit CV-combiketel uit 2009;

- Asbestinventarisatie ter inzage;

- Aanvullende clausules van toepassing;

- Perceel 519 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 99 m2;

- Inhoud circa 425 m3;

- Bouwjaar circa 1929.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy