Kwartslaan 73

te Rhoon

€ 317.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een INSTAPKLAAR 3-KAMER APPARTEMENT in de moderne woonwijk ‘Portland’ in Rhoon. Hier woont u heerlijk RUSTIG maar met alle voorzieningen dichtbij! De woning op de 2e verdieping beschikt over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, moderne badkamer, wasruimte, BALKON OP HET ZUIDWESTEN en een eigen berging in de onderbouw. Door de twee bergingen heeft u VOLDOENDE OPBERGRUIMTE. Een ideaal huis voor starters, stellen of alleenstaanden! Het MODERNE COMPLEX heeft een liftinstallatie en intercom. Op korte loop- en fietsafstand kunt u winkelen in ‘Hof van Portland’ en ‘Carnisse Veste’, reist u met openbaar vervoer (tram en bus) of met de auto BINNEN 20 MINUTEN NAAR ROTTERDAM en kunt u ontspannen in de mooie natuur van de Rhoonse polder. Bel ons gerust voor een bezichtiging!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, afgesloten hal met intercom en brievenbussen, lift en trappenhuis, toegang tot de bergingen. Naast het complex is een grote parkeerplaats met meer dan voldoende parkeerruimte.

1E VERDIEPING: Bij binnenkomst in het appartement heeft u vanuit de hal toegang tot alle vertrekken. In de hal bevindt zicht de meterkast, het toilet (hangcloset) met fonteintje, de wasruimte met CV-ketelopstelling (AGPO/2002) en extra opbergruimte.

De lichte woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Door de grote ramen en het raam aan de zijkant, heeft deze ruimte heerlijke lichtinval. Er is een eetgedeelte en zitgedeelte met toegang tot het balkon. Vanuit de gehele woonkamer en vanaf het balkon heeft u uitzicht op de wijk en groen. De ligging van het balkon op het zuidwesten biedt ’s middags en ‘s avonds veel zon.

De open keuken is uitgevoerd in hoekopstelling met lichtkleurige kasten en een donkerkleurig kunststof aanrechtblad. De keuken is zeer verzorgd en heeft een moderne uitstraling. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 5-pits gaskookplaat, inbouwafzuigkap, koelkast, vaatwasser en combimagnetron.

De hoofdslaapkamer aan de zijkant van het appartement beschikt over grote ramen en geeft ruimte voor een groot bed en een kledingkast. Aan de voorkant van de woning treft u de 2e slaapkamer. Fijn als kinderkamer, aparte kastenkamer of kantoor. De volledige betegelde en moderne badkamer is voorzien van een douchecabine, designradiator en wastafelmeubel.

De woning is geheel voorzien van een doorgelegde laminaatvloer.

KENMERKEN:

- Modern complex met liftinstallatie en intercom;

- Verzorgd instap klaar appartement;

- Ruime parkeergelegenheid op terrein naast complex;

- Balkon op het zonnige zuidwesten;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Het appartement is volledig geïsoleerd;

- Eigen berging in de onderbouw;

- VVE actief: bijdrage circa €130,- p/m;

- Woonoppervlak circa 73 m2;

- Inhoud circa 220 m3;

- Bouwjaar circa 2000.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy