van Beethovenlaan 16

te Rhoon

€ 545.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UW GEGEVENS NAAR ONS STUREN PER E-MAIL VOOR DE RESERVELIJST. **

VERBORGEN PARELTJE! Deze INSTAPKLARE SEMI-BUNGALOW is gelegen op een ideale locatie om de hoek van het dorpscentrum van Rhoon. Een UNIEKE WONING: geschikt voor gelijkvloers wonen, maar ook ideaal voor een gezin, met 4 slaapkamers en 3 badkamers! Het huis is volledig gemoderniseerd met o.a. GESTUUKTE WANDEN, een VISGRAAT PARKETVLOER, moderne keuken & badkamers en een TUINSTUDIO uit 2021 (met airco!). Op de begane grond zijn naast de woonkamer en keuken twee slaapkamers en twee badkamers aanwezig. Verder zijn er op de 1e verdieping nog eens 2 slaapkamers en een 3e badkamer. De RUIME ACHTERTUIN is gelegen op het oosten met de gehele dag zon én schaduw. Voor fietsen en tuinspullen is er opbergruimte in de BERGING. Het dorpscentrum van Rhoon beschikt over diverse winkels en basisscholen en heeft een directe metroverbinding met Rotterdam. Het metrostation is op 300 meter van de woning gelegen, waardoor het STADSCENTRUM VAN ROTTERDAM. binnen 20 minuten bereikbaar is. Diverse uitvalswegen bevinden zich in de directe omgeving.

VERKOPERS AAN HET WOORD:

Onze eigen warme cocon. Een hele centrale locatie: het metrostation, winkels, de school van de kinderen, het is allemaal op loopafstand. En zodra we over de drempel stappen, komen we op ons eigen eilandje. Een plek waar we ons af kunnen sluiten van de buitenwereld met ruimte om ons heen en samen heerlijk tot rust kunnen komen. Buiten in de fijne tuin maar ook binnen. Het huis was een parel in de dop toen wij het 5 jaar geleden kochten. Een typisch jaren 70 huis met veel licht waarvan de basis heel stevig staat. De afgelopen jaren hebben wij met heel veel plezier in dit huis gewoond en het aangepast aan deze tijd. Voor ons ligt een nieuw avontuur in het verschiet en we weten zeker dat deze plek de volgende bewoners heel gelukkig zal maken.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal v.v. vaste kastruimte (eind 2021), moderne toiletruimte met hangcloset en fonteintje en meterkast (8 groepen + glasvezel).

De woonkamer heeft zeer veel lichtinval door de grote ramen en schuifpuien aan de achterzijde. De ruimte is ingedeeld in een sfeervolle zithoek, eetkamer met voldoende ruimte voor een lange tafel, open keuken en trapopgang.

De moderne open keuken aan de voorzijde is ingedeeld in hoekopstelling en afgewerkt met lichtgrijze kasten en een wit TopCore aanrechtblad. De keuken heeft diverse inbouwapparatuur: een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, heteluchtoven, combimagnetron en een vrijstaande koel-vriescombinatie.

De 1e slaapkamer is voorzien van een groot raam met schuifpui naar de tuin. Aan de slaapkamer grenst een moderne badkamer en suite. Deze heeft een heerlijke ruime gestuukte inloopdouche met stort- en handdouche, dubbel wastafelmeubel, 2e toilet (hangcloset) en handdoekradiator. De badkamer biedt ruimte voor garderobekasten.

De 2e slaapkamer met badkamer bevindt zich aan de andere zijde van de woning. Deze kamer heeft veel lichtinval door de grote raampartij en beschikt eveneens over een badkamer en suite welke is voorzien van een doucheruimte, 3e toilet (hangcloset) en een wastafel. De badkamer kan eenvoudig afgeschermd worden van de slaapkamer door het plaatsen van een tussenwand en/of schuifdeuren. De badkamer is gerealiseerd in een gedeelte van de voormalige garage. Er is nog voldoende bergruimte over, welke bereikbaar is via de voor- en achterzijde van de woning

Het is eventueel mogelijk een eigen ingang te realiseren naar deze slaapkamer via de berging aan de voorzijde. Handig voor een praktijk aan huis of een volwassen kind.

De gehele begane grond is voorzien van een visgraat parketvloer. De slaapkamer is voorzien van een marmoleum vloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers en 3e badkamer. De twee slaapkamers zijn beide ruim opgezet en beschikken over extra opbergruimte achter de knieschotten. Eén kamer is voorzien van een dakraam en de andere kamer heeft een balkon aan de achterzijde. De volledig betegelde badkamer heeft een inloopdouche, 4e toilet (hangcloset), wastafelmeubel, wasmachine-aansluiting en een handige opbergkast met CV-ketelopstelling.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een houten vloer.

BUITEN: De woning is gelegen aan een rustige straat om de hoek van het dorpscentrum van Rhoon. Aan de voorzijde bevindt zich een carport met op eigen terrein parkeerruimte voor 1 auto. Hier heeft u tevens toegang tot de berging in de voormalig garage.

De achtertuin is gelegen op het oosten en geeft de gehele dag de keuze uit zon- en of schaduw. De ligging is extra mooi, omdat de tuin aan een sloot en daarachter de Molendijk grenst. De tuin is ingericht met diverse terrassen, groenborders en gras.

Aan de zijkant van de tuin treft u de tuinstudio uit 2021. Deze mooie ruimte met airconditioning is ideaal te gebruiken als werkplek, praktijkruimte, hobbyruimte, enzovoorts. Aan de achterzijde van de tuinstudio bevindt zich extra bergruimte met aparte toegangsdeur.

De woning heeft aan de voorzijde markiezen en aan de achterzijde twee elektrische zonneschermen.

KENMERKEN:

- Volledig gemoderniseerd eind 2017;

- Gelijkvloerse bewoning mogelijk;

- Luxe afgewerkt;

- Kindvriendelijke ligging in rustige straat;

- Om de hoek van het dorpscentrum van Rhoon;

- Metrostation Rhoon op 300 m. afstand;

- Ruime tuin op het oosten grenzend aan de Molendijk;

- Tuinstudio (11m2) met airco (uit 2021);

- Carport met eigen parkeerruimte;

- Inpandige berging (circa 14m2);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Twee Remeha CV-ketels uit 2017;

- Perceel:196 m2 eigen grond (excl. 112 m2 gemeentegrond);

- Woonoppervlakte: circa 144 m2;

- Inhoud: circa 521 m3;

- Bouwjaar: circa 1978.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy