Middelharnisstraat 216

te Rotterdam

€ 275.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Dit verzorgde MAISONNETTE APPARTEMENT ligt op een centrale locatie in de wijk ‘Pendrecht’ in Rotterdam. De ruime woning op de 3e en 4e verdieping heeft TWEE BALKONS op het ZONNIGE ZUIDEN en door de hoekligging veel extra lichtinval. Het appartement beschikt over een woonkamer met open keuken, 3 ruime slaapkamers, nette badkamer met WHIRPOOL, wasruimte en GROTE BERGING in de onderbouw. De VvE is actief en gezond. Op loopafstand van het complex vind je het winkelgebied ‘Plein 1953’ met diverse winkels en zorgvoorzieningen, het METROSTATION SLINGE met directe verbinding naar het centrum van Rotterdam en diverse kinderopvang locaties en scholen. Direct voor de deur is ruime parkeergelegenheid aanwezig (gratis). Een fijn huis op een gunstige locatie!

?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, afgesloten hal met brievenbussen, trappenhuis en toegang tot de bergingen.

3E VERDIEPING: Entree, hal met meterkast, trapopgang, volledig betegeld toilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer.

De woonkamer heeft veel lichtinval door de grote ramen en de schuifpui in de eethoek. Aan de voorzijde van de woning is ruimte voor een riante zithoek.

De keuken aan de achterzijde is ingericht met een hoekopstelling v.v. lichtkleurige kasten en een kunststof werkblad. Verder heeft de keuken een koelkast, 4-pits gasfornuis met afzuigkap, heteluchtoven en vaatwasser. Naast de keuken is ruimte voor een grote eethoek en daar bevindt zich de schuifpui naar het vergrootte balkon aan de zijkant van de woning op het zonnige zuiden.

De 3e verdieping is voorzien van een lichtkleurige laminaat vloer en behangen wanden.

4E VERDIEPING: Overloop met separaat toilet, 3 slaapkamers, wasruimte, CV-kast, badkamer.

Aan de achterzijde tref je de 1e grote slaapkamer met vaste kast en schuifpui naar het 2e balkon. Dit balkon ligt eveneens op het zuiden. De 2e royale slaapkamer bevindt zich ook aan de achterzijde. De 3e slaapkamer aan de voorzijde is eveneens groot. De ruime badkamer is volledig betegeld en voorzien van een doucheruimte, whirlpool ligbad en wastafelmeubel.

De 4e verdieping is voorzien van een doorlopende laminaatvloer en behangen wanden.

KENMERKEN:

- Ruime maisonnette met 3 slaapkamers;

- Het complex is in 2006 hoogwaardig gerenoveerd door Woonstad;

- Verzorgd complex met intercom;

- Ruime parkeergelegenheid voor de deur;

- Centrale ligging in de wijk ‘Pendrecht’;

- Twee balkons op het zonnige zuiden;

- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing;

- Grote berging in de onderbouw (circa 31 m2);

- Remeha CV-combiketel (2016);

- Vve lopend project “Pendrecht Gasvrij” mogelijkheid om aan deel te nemen;

- VVE: actief: bijdrage €126,55 p/m;

- Woonoppervlakte: circa 99 m2;

- Inhoud: circa 332 m3;

- Bouwjaar: circa 1958.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy