Goudsmid 31

te Rhoon

€ 500.000,-- Kosten Koper

Verkocht

In de populaire woonwijk ‘Portlandsehoek’ treft u deze ruime en moderne tussenwoning. Een PERFECT HUIS VOOR GEZINNEN met scholen, winkels en openbaar vervoer aan het begin van de straat. Het huis heeft een ruime en sfeervolle woonkamer, LUXE OPEN KEUKEN, 3 slaapkamers, ruime badkamer en een VRIJ IN TE DELEN ZOLDER. De achtertuin op het oosten heeft ’s zomers DE GEHELE DAG ZON. De jonge woonwijk ligt op een gunstige locatie nabij uitvalswegen (hartje Rotterdam binnen 20 minuten), maar ook de natuur van de polders binnen handbereik. Uw auto zet u op de RUIM VOLDOENDE PARKEERPLEKKEN voor de deur. De woonwijk is KINDVRIENDELIJK vormgegeven met veel groen en speelvoorzieningen.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (9 groepen) en trapopgang, modern geheel betegeld toilet met hangcloset en fonteintje.

De uitgebouwde woonkamer treft u aan de achterzijde van het huis. De woonkamer geeft meer dan voldoende ruime aan een riante zithoek en grote eettafel. Via de achterzijde heeft u toegang tot de tuin. Opbergruimte heeft u in de handige trapkast.

In de keuken aan de voorzijde van de woning is een moderne en riante opstelling aanwezig v.v. donkerkleurig aanrechtblad. De keuken is opgesplitst in twee wand opstellingen. Aan de ene zijde bevindt zich een grote koelkast, vriezer, combimagnetron, magnetron en opbergruimte in de kasten. Aan de andere zijde bevindt zich de Bosch inductiekookplaat met afzuigkap, gootsteen met heet waterkraan, vaatwasser en extra op berg ruimte in de kasten en lades.

De gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. De masterbedroom ligt over de gehele breedte aan de achterzijde van het huis. Aan de voorzijde treft u de 2e en 3e slaapkamer. In het midden van de woning bevindt zich de ruime badkamer met doucheruimte, toilet, wastafel en handdoekradiator.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorlopende laminaatvloer. Alle wanden zijn voorzien van glad stucwerk.

2E VERDIEPING: De open zolderruimte is een grote ruimte met CV-ketelopstelling (Intergas/2009) , wasmachineopstelling en knieschotten voor extra opbergruimte. Hier kan eventueel eenvoudig een 4e en zelfs 5e slaapkamer gerealiseerd worden. Ook zou de ruimte uitgebreid kunnen worden door het plaatsen van een dakkapel ( vergunningsvrij aan de voor- en achterzijde).

De gehele 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

BUITEN: De woning is gelegen in een rustige straat met voldoende parkeerruimte voor de deur. De woning is aan de voor- en achterkant volledig voorzien van rolluiken. Aan het einde van de straat bevindt zich een parkje met speelvoorzieningen. De achtertuin op het oosten geeft u ’s zomers de gehele dag zon. De tuin is modern en onderhoudsarm aangelegd met grijze tegels. Achterin bevindt zich een stenen berging en achterom.

KENMERKEN:

- Uitbouw aan de achterzijde op de begane grond;

- Ideale woning voor (jonge) gezinnen;

- Drie slaapkamers aanwezig (5 mogelijk);

- De woning is volledig voorzien van elektrische rolluiken;

- Scholen en winkels aan het einde van de straat;

- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur;

- Achtertuin op het oosten (’s zomers zonnig);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel uit 2009;

- PERCEEL: 164 m2 eigen grond;

- WOONOPPERVLAK: circa 134 m2;

- INHOUD: circa 480 m3;

- BOUWJAAR: circa 2009.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy