Sneeuwbal 19

te Poortugaal

€ 295.000,-- Kosten Koper

Verkocht

** VANWEGE DE OVERWELDIGENDE INTERESSE VOOR DEZE WONING IS HET HELAAS OP DIT MOMENT NIET MEER MOGELIJK EEN BEZICHTIGING IN TE PLANNEN. U KUNT UW GEGEVENS NAAR ONS STUREN PER E-MAIL VOOR DE RESERVELIJST. **

Op een mooie plek in een kindvriendelijke woonwijk aan een GROENE SINGEL ligt deze LEUKE HOEKWONING. De ligging is perfect voor een (jong) gezin: aan de voorkant aan een autovrije straat met groen uitzicht en een speelveld en direct aan de achterkant een super handig parkeerpleintje. Het huis beschikt over een woonkamer aan de tuinzijde, een open keuken, 4 praktische slaapkamers en een badkamer. De extra brede achtertuin op het ZONNIGE ZUIDWESTEN maakt het plaatje compleet! De woonwijk ‘Plan Zuid’ in Poortugaal biedt een RUSTIGE WOONOMGEVING met veel groen, voldoende parkeergelegenheid en ligt op loopafstand van de winkels in het hart van het dorp, het metrostation (20 minuten naar hartje Rotterdam) en de polders om heerlijk te ontspannen.

Deze kwalitatief goed gebouwde woning heeft enige aandacht nodig in de afwerking. De vraagprijs is gunstig vastgesteld met ruimte om dit naar eigen smaak te realiseren!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast en trapopgang, toiletruimte met hangcloset en fonteintje.

Vanuit de hal stapt u binnen in de sfeervolle woonkamer grenzend aan de tuin. In de woonkamer is een trapkast aanwezig. De open keuken aan de voorzijde is voorzien van een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur w.o. een koelkast, vriezer, vaatwasser, 4 pits-gaskookplaat, afzuigkap en oven.

De gehele begane grond is voorzien van houten vloerdelen. In de keuken is een accent aangebracht van patroon vloertegels.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer. De slaapkamers liggen zowel aan de voor- als achterzijde van de woning. Allen rustig gezien de fijne ligging van de woning. De badkamer is op dit moment casco. Deze kunt u naar eigen smaak inrichten. Er is ruimte voor een grote douche of ligbad, een wastafelmeubel en een toilet.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.

2E VERDIEPING: Open zolderkamer en 2e badkamer. De zolderkamer heeft aan de achterzijde een grote kunststof dakkapel (met rolluik). Tevens zijn hier de was/droogaansluitingen en CV-opstelling aanwezig. De 2e badkamer profiteert eveneens van ruimte van de dakkapel en is voorzien van een ligbad en wastafel.

BUITEN: De ligging aan een autovrije straat met groen en speelgelegenheid aan de voorzijde is heerlijk rustig en kindvriendelijk. Direct achter de woning op enkele meters van de achtertuin is een parkeerpleintje aanwezig. De zonnige achtertuin op het zuidwesten heeft een stenen berging en achterom. De locatie en de tuin hebben een heel sfeervolle uitstraling door al het mooie groen!

KENMERKEN:

- Mooie en rustige ligging aan groene singel;

- Kindvriendelijke locatie aan autovrije straat;

- Parkeerpleintje direct achter de woning;

- Maar liefst 4 slaapkamers aanwezig;

- Twee badkamers (waarvan 1 casco);

- Grote kunststof dakkapel met rolluik;

- Zonnige achtertuin op het zuidwesten;

- Achterom en stenen berging (circa 6 m2);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Nefit CV-combiketel (2013);

- Let op: deze woning heeft enige afwerking nodig;

- Perceel 164 m2 eigen grond;

- Woonoppervlak circa 102 m2;

- Inhoud circa 354 m3;

- Bouwjaar circa 1985.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy