Kaasmaker 12

te Poortugaal

€ 539.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze ROYALE twee-onder-een-kapwoning met geschakelde GARAGE, CARPORT en OPRIT voor MEERDERE auto’s is gelegen in de rustige en KINDVRIENDELIJKE woonwijk “Plan Landweg”. Een heerlijke RUIME woning met een sfeervolle woonkamer met GASHAARD, SMEG open keuken met inbouwapparatuur en eethoek, 2 slaapkamers op de eerste verdieping, aparte wasruimte, RUIME BADKAMER en 3e slaapkamer op de 2e verdieping met GROTE DAKKAPEL aan de achterzijde. De groen aangelegde tuin is gelegen op het NOORDOOSTEN met een houten bergschuur met knusse overkapping. Aan de voorzijde parkeert u uw auto op de EIGEN OPRIT onder de carport met toegang tot de GARAGE. Het aanleggen van een oplaadfaciliteit behoort hier tot de mogelijkheden. De supermarkt en openbaar vervoer zijn op loopafstand en binnen 20 minuten staat u in hartje Rotterdam. Verder zijn er in Poortugaal en Rhoon meerdere scholen, winkels, restaurants en nog veel meer leuks te vinden. Komt u snel langs voor een bezichtiging?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal v.v. meterkast (12 aardlekgroepen), vaste garderobe kast, ruime vaste kast onder de trap, trapopgang en volledig betegelde toiletruimte met fonteintje.

De woonkamer aan de voorzijde van de woning heeft een gezellige zithoek met gashaard en veel lichtinval door de aanwezige grote ramen. Het raam aan de voorzijde is voorzien van een elektrische zonnescreen.

Aan de achterzijde treft u de open keuken. Er is voldoende ruimte voor een grote eethoek en via de loopdeur en schuifpui heeft u toegang tot de achtertuin.

De open keuken van het merk SMEG is uitgevoerd met diverse kastruimtes en inbouwapparatuur o.a.: 1 koelkast en 1 koel/vriescombinatie, oven, 5- pits gaskookplaat met wok brander, uitschuifbare afzuigkap, vaatwasser en gootsteen met Quooker.

De gehele begane grond is voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming. De wanden van de begane grond zijn v.v. spagtelpoets.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers, badkamer en wasruimte.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de grote slaapkamer (voorheen 2 slaapkamers). De kamer is voorzien van een balkon en airconditioning (2021, inclusief warmtefunctie). De 2e slaapkamer bevindt zicht aan de achterzijde en is voorzien van een vaste kast. De badkamer bevindt zicht tevens aan de achterzijde van de woning. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche met hand- en stortdouche, hoek-ligbad, dubbel wastafelmeubel, designradiator en 2e toilet.

Wat heel prettig is is dat u naast de badkamer ook over een separate wasruimte beschikt. Hier heeft u een klein keukenblok met was- en spoelbak, bovenkasten voor extra opbergruimte en aansluitingen voor de wasmachine en droger.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaat vloer en de wanden zijn v.v. spagtelpoets.

2E VERDIEPING: Op de zolder bevindt zich aan de achterzijde van de woning de 3e slaapkamer met een ruime dakkapel en ingebouwde spots. De CV-combiketel uit 2016 en het ventilatiesysteem zijn netjes weggewerkt in een vaste kast. Ook is er extra opbergruimte gecreëerd door knieschotten en kast aan de voor en achterzijde van de kamer. Het trapgat is geheel afsluitbaar d.m.v. een schuifdeur.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een vinylvloer.

De fraai aangelegde achtertuin, gelegen op het noordoosten, is bereikbaar via een deur vanuit de keuken alsmede via een aluminium schuifpui vanuit de woonkamer. De garage beschikt over een elektrische garagedeur aan de voorzijde en een loopdeur naar de tuin. Via de carport heeft u doormiddel van een zijdeur toegang tot de tuin.

In de achtertuin staat een houten berging met een leuke overkapping waar u heerlijk kunt zitten en uitkijkt op de mooie begroeide tuin. De oprit geeft mogelijkheid tot het parkeren van meerdere auto’s.

De ruime garage is voorzien van een keukenblok met wateraansluiting en afvoer. Warm water wordt verkregen via een close-in-boiler van 10 liter. Gemakkelijk de auto te wassen!

KENMERKEN:

- Goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning met 3 slaapkamers (4 mogelijk);

- Fraaie straat met twee-onder-een-kap en vrijstaande woningen;

- Rustige en kindvriendelijke wijk vlakbij winkels, restaurants, scholen en zorg;

- Netjes onderhouden;

- Woonkamer v.v. sfeervolle gashaard;

- Grote slaapkamer voorzijde v.v. airconditioning;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Energielabel B;

- Grote dakkapel aan de achterzijde;

- De woning is geheel geïsoleerd;

- Intergas CV-combiketel uit 2016;

- Platte gedeelte van de dakbedekking aan de achterzijde incl. dak van de garage vernieuwd in 2021;

- Ruime oprit met carport;

- Oplaadmogelijkheid op eigen erf;

- Voldoende parkeergelegenheid nabij de woning;

- Perceel: 240 m2 eigen grond';

- Woonoppervlakte: circa 144 m2;

- Inhoud: circa 468 m3;

- Bouwjaar: circa 1994.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy