Bernhardstraat 40

te Rhoon

€ 335.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een ruime eengezinswoning om de hoek van het gezellige DORPSCENTRUM van Rhoon. De woning is keurig onderhouden en biedt de mogelijkheid om volledig naar eigen smaak te MODERNISEREN. De woning beschikt over een ruime woonkamer, keuken, 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping en 2 slaapkamers met grote DAKKAPEL op de 2e verdieping. De moderne achtertuin is onderhoudsvrij aangelegd en gelegen op het ZONNIGE WESTEN. De tuin beschikt over een grote BERGING aan de achterzijde. Het plekje is fantastisch om te wonen: om de hoek van het dorpscentrum van Rhoon met alle winkels, scholen en het METROSTATION. Binnen 20 minuten ben je in het stadscentrum van Rotterdam. Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor een bezichtiging!

?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, tochthal, hal met kelderkast, toilet met fonteintje, keuken en woonkamer.

De woning beschikt over een ruime doorzonwoonkamer met veel lichtinval. De woonkamer is voorzien van een loopdeur naar de tuin en biedt voldoende ruimte voor een riante zit- en eethoek.

De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De keuken beschikt over een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, koelkast en wasmachine. Verder beschikt de keuken over een loopdeur naar de tuin.

De gehele begane grond is deels voorzien van een parketvloer en deels van een tegelvloer.

1E VERDIEPING: Overloop met vaste kast, 3 slaapkamers en badkamer.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de 1e slaapkamer de kamer is voorzien van een wastafel, verwijderbare schuifwandkast en geeft via openslaande deuren toegang tot het balkon. De 2e en 3e slaapkamer bevinden zich aan de achterzijde. De grote achter slaapkamer is voorzien van een vaste kast. De volledig betegelde badkamer bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een doucheruimte, 2e toilet (staandcloset) en wastafelmeubel.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaatvloer en behangen wanden.

2E VERDIEPING: Overloop en 2 slaapkamers. De 2e verdieping is voorzien van een grote dakkapel aan de achterzijde. De 4e slaapkamer is ruim over de gehele diepte van de woning en biedt opslag aan de CV-combiketel (Remeha HR). De 5e slaapkamer bevindt zich tevens aan de achterzijde.

De gehele 2e verdieping is deels voorzien van een laminaatvloer en deels van vaste vloerbedekking.

BUITEN: De woning ligt in het dorpscentrum van Rhoon met diverse winkels direct om de hoek. De woning beschikt over een moderne aangelegde ruime voortuin. De achtertuin is onderhoudsvrij aangelegd met grijze tegels en diverse plantenbakken. De tuin is gelegen op het westen en heeft aan de achterzijde een ruime berging over de gehele breedte.

KENMERKEN:

- Fijne gezinswoning met 5 slaapkamers;

- Geheel naar eigen wens te moderniseren;

- Modern aangelegde voor- en achtertuin;

- Achterzijde voorzien van grote dakkapel;

- Ligging midden in het dorpshart van Rhoon;

- Metrostation om de hoek (Rotterdam 20 minuten);

- Achtertuin met privacy op het westen;

- Remeha HR CV-combiketel uit 2014;

- Perceel: 149 m2 eigen grond;

- In de koopakte zal een ouderdoms- / asbest- en ouderdomsclausule worden opgenomen;

- Woonoppervlakte: circa 111 m2;

- Inhoud: circa 380m3;

- Bouwjaar: circa 1956.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy