Boergoensevliet 142

te Rotterdam

€ 499.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Wonen in het mooiste stukje van Rotterdam Zuid aan de brede GROENE SINGEL van de Boergoensevliet. Op slechts een kwartier fietsen van het centrum!

Dit JAREN ’30 HERENHUIS heeft sfeer, ruimte en is een mix van authentiek en modern. De woning biedt een sfeervolle voorkamer met erker, achterkamer, keuken, 5 slaapkamers, badkamer, KELDER op stahoogte onder de gehele woning en een verrassend ruime zolder. Het huis heeft prachtige AUTHENTIEKE DETAILS met diverse glas-in-lood-ramen. In de diepe GROEN AANGELEGDE achtertuin geniet u de gehele dag van de zon of schaduw al naargelang u wenst. Voor een gezin is deze plek ook ideaal: het Zuiderpark op loopafstand, kinderboerderij “De Molenwei” aan het einde van de straat en een geheel afgesloten privé speelplein achter het huizenblok. Door de gunstige ligging is de snelweg binnen enkele minuten te bereiken. Graag laten wij u deze woning zelf zien en ervaren. Interesse voor een bezichtiging? Belt u ons voor het maken van een afspraak.

QUOTE VERKOPER

Niet voor niets zijn wij de derde generatie in de familie woonachtig aan de charmante Boergoensevliet. 35 jaar lang is dit ons dierbare huis geweest dat tot op de dag van vandaag voelt als een warme, comfortabele jas. Voor ons is deze woning zoveel méér dan een stapel stenen. Bij de bezichtiging destijds blikten wij vanaf de tweede etage door het trapgat naar de begane grond. Wij keken elkaar aan en sloten het huis in ons hart. Dat is altijd zo gebleven en daarom vertrekken wij niet alleen met dankbaarheid maar ook met een beetje weemoed. We verzamelden er mooie herinneringen en legden waardevolle contacten met onze hartelijke en betrokken buurtgenoten. Wat zullen wij die intens gaan missen! Voor ons is het tijd om vooruit te zien en de bakens te verzetten. Wij hopen dat de toekomstige eigenaren net zoveel woongenot zullen ervaren als wij.

INDELING:

Entree, ruime vestide, glas-in-lood deur naar de centrale hal met trapopgang, half betegeld toilet en fonteintje, deur naar de kelder. In de kelderruimte bevindt zich de meterkast (5 groepen) en heeft u bijzonder veel extra ruimte.

BEGANE GROND

De woonkamer heeft door de erker zicht op de brede singel en biedt voldoende ruimte aan een riante zithoek. De achterkamer is ingericht als eetkamer en voorzien van een openhaard en originele openslaande deuren met glas-in-lood naar de tuin.

De keuken is uitgevoerd in een wandopstelling met o.a. een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, vaatwasser en koelkast. De keuken beschikt tevens over een deur naar de tuin.

De begane grond is voorzien van een massief houten Bruynzeel parketvloer.

1E VERDIEPING

Overloop, 3 slaapkamers, badkamer en separaat 2e toilet. De grootste slaapkamer aan de achterzijde van het huis is voorzien van een grote inloopkast. Openslaande deuren leiden naar het balkon en vanuit de slaapkamer is er toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche en wastafel. De badkamer is tevens vanaf de overloop te bereiken. Aan de voorzijde treft u de 2e ruime slaapkamer met vaste kast en de 3e kleine slaapkamer nu in gebruik als kastenkamer. Deze leent zich ook als kantoor of kinderkamer.

De 1e verdieping is voorzien van tapijt, behoudens de grote slaapkamer achterzijde die een laminaatvloer heeft.

2E VERDIEPING

Overloop, zolder, 2 slaapkamers. Op de overloop bevindt zich de Vaillant ECOTEC CV-combiketel (2021) en de wasmachineopstelling. De ruime zolder geeft tevens toegang tot vliering etc.

De 4e slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een wastafel, vaste kast en openslaande deuren naar het ruime balkon.

De 5e slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een grote dakkapel.

De 2e verdieping is deels voorzien van een tapijtvloer en deels van laminaat.

BUITEN

Ligging in het mooiste stukje van Rotterdam Zuid met vrij uitzicht over de brede singel aan de voorzijde. Op slechts een kwartier fietsen van het centrum en enkele autominuten naar de snelweg!

De achtertuin op het oosten is diep waardoor er zowel zon als schaduw is.

De tuin is sfeervol aangelegd met groen en bestrating. Verder is er een schuur annex houtopslag en een achterom. De gehele achtergevel is voorzien van een markies en van uitvalschermen.

Via het achterpad wordt het grote schoolplein bereikt; een unieke en veilige plek voor kinderen vanwege het volledig afgesloten karakter.

KENMERKEN:

Sfeervol, royaal en authentiek herenhuis uit de jaren ‘30

Authentiek glas-in-lood behouden gebleven

Voorzijde fraai uitzicht op de brede, groene singel

Diepe en zonnige achtertuin op het oosten

Afgesloten speelplein voor kinderen achter het huizenblok

Grote kelder onder de gehele woning op stahoogte in 3 delen (ca. 21 m2)

Gehele woning voorzien van dubbele beglazing (excl. glas-in-lood)

Energielabel D

Vaillant Ecotec CV-combiketel (2021)

Schilderwerk buiten: 2019 en 2022

PERCEEL 174m2 eigen grond

WOONOPPERVLAKTE Circa 165 m2

INHOUD circa 654 m3

BOUWJAAR circa 1933

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy