Blaakse Wetering 21

te Poortugaal

€ 625.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Aan de mooie groene singel in de kindvriendelijke woonwijk ‘Valckesteijn’ bevindt zich dit EXTRA GROTE HOEKHUIS. Een heerlijke woning met een zee aan ruimte! De fijne ligging zorgt voor VRIJ UITZICHT aan de voorzijde en een ZONNIGE ACHTERTUIN op het westen. De woning is ingedeeld met een royale woonkamer voorin, een keuken aan de tuinzijde, maar liefst 4 GROTE SLAAPKAMERS, een moderne badkamer uit 2020 en een verrassend ruime zolder op stahoogte (bij te trekken met vaste trap). Het perfecte huis én een TOPLOCATIE voor een (groot) gezin! Aan het einde van de straat bevindt zich het metrostation van Poortugaal met een directe verbinding met ROTTERDAM en een basisschool. Op wandelafstand geniet u van de natuur rondom de wijk (bijv. het Valckensteynse Bos) en doet u boodschappen in het centrum van het dorp. Is dit uw nieuwe droomhuis?

?

INDELING:

BEGANE GROND: Zij-entree, hal met meterkast (10 groepen) en toilet met fonteintje (2020).

De ruime woonkamer aan de voorzijde van de woning geeft uitzicht over de singel.

De woonkamer heeft extra lichtinval door de aanwezige ramen aan de zijkant. Er is voldoende ruimte voor een riante zit en eethoek.

Aan de tuinzijde treft u de half open keuken met openslaande deuren naar de tuin. De keuken is in 2020 deels gerenoveerd met nieuwe kasten, koel-vriescombinatie en in 2021 een nieuwe vaatwasser. De keuken is uitgevoerd met grijskleurige kasten en een granieten aanrechtblad en beschikt over diverse inbouwapparatuur met o.a.: een 4 pits inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koel-vriescombinatie.

De gehele begane grond is voorzien van een onbehandelde houten vloer.

1E VERDIEPING: Overloop met vaste kast, 2 grote slaapkamers en badkamer.

Op deze verdieping bevindt zich aan de voorzijde de masterbedroom met aansluitend een royale inloopkast v.v. schuifdeuren. De 2e slaapkamer ligt aan de tuinzijde. De moderne badkamer uit 2020 is volledig vernieuwd met betoncire op de wanden, een grote inloopdouche met glazenwand, hand- en stortdouche, hangcloset toilet, wastafelmeubel met twee kommen en design handdoekradiator.

2E VERDIEPING: Overloop met vaste kast , 2 slaapkamers en wasruimte. Aan de voorzijde van de woning bevindt zicht de grote 3e slaapkamer met handige schuifwandkast. De 4e slaapkamer ligt aan de tuinzijde even als de wasruimte met CV-ketelopstelling ( Vaillant 2019).

De 2e verdieping is grotendeels voorzien van tapijt en behangen wanden.

Deze verdieping (circa 36 m2) is bereikbaar via de vlizotrap. Door de stahoogte (nokhoogte 2,20m) is het mogelijk deze zolderetage door een vaste trap te plaatsen bij het woonoppervlak te betrekken.

BUITEN: Het huis heeft een mooie ligging in de wijk ‘Valckesteyn’ in Poortugaal met vrij uitzicht over de groene singel. De achtertuin is gericht op het zonnige westen, waardoor u met name ’s middags en ’s avonds heerlijk van de zon kunt genieten. Op de voor- en zijgevel bevinden zich markiezen en aan de achtergevel hangt een elektrisch zonnescherm. De tuin is aangelegd met bestrating, groenborders en houten schuttingen. Achterin de tuin staat een grote stenen berging.

KENMERKEN:

- Zeer royale hoekwoning met veel ruimte;

- Mogelijkheid voor vaste trap naar zolder (circa 36 m2);

- Mogelijkheid voor in totaal 6 slaapkamers;

- In de kindvriendelijke wijk ‘Valckesteyn’;

- Zonnige achtertuin op het westen;

- Gehele woning voorzien van horren;

- Grote stenen berging (circa 14 m2);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Vaillant CV-combiketel uit 2019;

- Perceel: 170 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: circa 172 m2;

- Inhoud: circa 629 m3;

- Bouwjaar: circa 1999.

?

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy