Buitenhof 21

te Rhoon

€ 425.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze MODERNE TUSSENWONING met TWEE DAKKAPELEN treft u in de geliefde wijk `Portland´. Dit fijne gezinshuis heeft een ruime woonkamer, open keuken, 2 grote slaapkamers en MODERNE BADKAMER UIT2020. Op de 2e verdieping treft u de grote open zolderruimte in gebruik als 3e slaapkamer. De woning is goed onderhouden en recent van binnen en buiten geschilderd. In de achtertuin op het ZUIDWESTEN geniet u heerlijk van de zon. De woning heeft een EIGEN PARKEERPLAATS op het achtergelegen parkeerhofje. De kindvriendelijke woonwijk is gelegen op loop- en fietsafstand van diverse scholen, openbaar vervoer en twee winkelcentra. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de snelweg richting Rotterdam en de verdere Randstad. Aan de rand van de wijk loopt u de mooie Rhoonse polders in en geniet u van rust en natuur. Hier woont u zeer centraal in een RUSTIGE WOONOMGEVING.?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (7 groepen), toilet (hangcloset) met fonteintje en trapopgang.

Via de hal bereikt u woonkamer met handige trapkast, grote ramen en openslaande deuren naar de tuin. Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken. Uitgevoerd in U opstelling met witte kasten, een granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur met o.a. een: 5 pits gasfornuis, afzuigkap, combioven, koelkast en vaatwasser.

De begane grond is voorzien van een houten vloer en glad gestuukte wanden.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 slaapkamers en badkamer. Beide slaapkamers bevinden zich over de gehele breedte van de woning. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een grote dakkapel. De badkamer is in 2020 volledig gemoderniseerd en voorzien van alle luxe. Met o.a.: een grote inloopdouche met stort- en handdouche, wastafelmeubel met dubbele kranen, hangcloset toilet en handdoekradiator.

De 1e verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaat vloer.

2E VERDIEPING: Open zolderruimte in gebruik als masterbedroom. De 2e verdieping is voorzien van een grote dakkapel aan de achterzijde en twee grote velux dakramen aan de voorzijde. Verder biedt de 2e verdieping plaats voor de wasmachine en CV-ketelopstelling (Remeha 2018) die netjes zijn weggewerkt in een opmaat gemaakte kast.

De 2e verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

BUITEN: De woning is gelegen in een rustige straat met veel parkeergelegenheid op het parkeerhofje en op de eigen parkeerplaats achter de achtertuin. Aan de voorzijde van woning heeft u uitzicht op de groene singel. In de wijk zijn meerdere speelgelegenheden aanwezig voor kinderen. De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidwesten. Hier geniet u de gehele dag heerlijk van de zon. De achtertuin beschikt over een ruime stenen berging, achterom en elektrisch zonnescherm.

KENMERKEN:

- Fijne gezinswoning met twee dakkapellen;

- Recent van buiten en binnen geschilderd;

- Badkamer in 2020 volledig vernieuwd;

- Zonnige achtertuin op het zuidwesten;

- Stenen berging in de achtertuin (circa 5 m2);

- Remeha CV-combiketel uit 2018;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Perceel: 118 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: circa 106 m2;

- Inhoud: circa 375 m3;

- Bouwjaar: circa 2005.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy