Kaasmaker 5

te Poortugaal

€ 829.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze MODERNE VRIJSTAANDE VILLA met GARAGE en ZONNIGE TUIN op het zuidwesten treft u in de kindvriendelijke wijk 'Plan Landweg'. Het woonhuis biedt een ruime woonkamer en eetkamer met vloerverwarming, grote moderne keuken en een EXTRA KAMER op de begane grond. Deze kamer is IDEAAL om te gebruiken als speel-, werk- of praktijkruimte. Op de 1e verdieping bevinden zich 3 grote slaapkamers (4 mogelijk) en maar liefst 2 BADKAMERS. De masterbedroom is voorzien van twee inloopkasten en AIRCONDITIONING. Tevens heeft de woning een ruime bergvliering op stahoogte met veel EXTRA OPBERGUIMTE. De woning is centraal gelegen met openbaar vervoer op loopafstand en binnen 20 minuten staat u in hartje Rotterdam. Verder zijn er in Poortugaal en Rhoon meerdere scholen, winkels, restaurants en nog veel meer leuks te vinden. Komt u snel langs voor een bezichtiging?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime en lichte hal met garderobekast, meterkast ( 10 groepen), modern betegeld toilet met fonteintje en glazen deuren naar de woonkamer.

De woonkamer aan de voorzijde van de woning heeft veel lichtinval door de aanwezige ramen en biedt voldoende ruimte voor een riante zithoek bij de sfeervolle gashaard.

Aan de achterzijde van de woning treft u de eetkamer met grote schuifpui naar de tuin. De eetkamer geeft toegang tot de keuken.

De ruime keuken is uitgevoerd in wandopstelling met lichtkleurige kasten en een zwart granieten aanrechtblad. In de keuken is plaats voor een kleine eethoek om gezellig aan te ontbijten of borrelen tijdens het koken. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur met o.a.: een 6-pits gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, heteluchtoven, koel/vriescombinatie, vaatwasser en close-in boiler.

Verder heeft de keuken een ruime bijkeuken met de wasmachineopstelling. Via de keuken bereikt u de hal die toegang geeft tot de tuin, garage en een extra kamer. De extra kamer is geschikt voor meerdere doeleinden. Ideaal als werkkamer, speelkamer of praktijkruimte aan huis.

De garage beschikt over een handmatige garagedeur met loopdeur, stortgootsteen en verwarming.

De begane grond is voorzien van spachtelputz wanden en een marmeren vloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers (vier mogelijk) en 2 badkamers.

De masterbedroom gelegen aan de achterzijde is ruim en voorzien van twee inloopkasten, airconditioning en een eigen badkamer. De moderne badkamer uit 2021 is van alle gemakken voorzien. Zo beschikt de badkamer o.a. over een inloopdouche, met hand- en stortdouche, sunshower, wastafelmeubel met tweekommen, toilet en vloerverwarming. Aan de voorzijde treft u de andere twee slaapkamers. De 2e badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet.

De ruime inloopkast was voorheen een 4e slaapkamer. Deze kan indien gewenst eenvoudig teruggebouwd worden.

Op de gehele 1e verdieping heeft u opbergruimte achter de aanwezige knieschotten.

Via de overloop heeft u door middel van een vlizotrap toegang tot de grote bergvliering. De bergvliering bevindt zich over de gehele woning en is op stahoogte.

BUITEN: De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat met voldoende parkeergelegenheid voor de deur en een eigen oprit. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuidwesten. De tuin beschikt over meerdere terrassen aan zowel de achter- als zijkant van de woning. Er is sprake van verschillende groenborders en een fraaie ligging aan het water.

KENMERKEN:

- Ligging in geliefde en kindvriendelijke woonwijk ‘Plan Landweg´

- Zonnige achtertuin met ligging aan het water op het zuidwesten

- Extra kamer perfect als speel/werk of praktijkruimte

- Begane grond voorzien van marmeren vloer met vloerverwarming

- Grote inpandige garage

- Veel opbergruimte op de grote bergvliering op stahoogte

- Houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing

- Gehele buitenzijde woning geschilderd in 2022

- Alle ramen voorzien van horren

- Itho Daalderop HR CV-combiketel (2015)

- Perceel: 514 m2 eigen grond

- Woonoppervlakte: 174 m2

- Inhoud: circa 713 m3

- Bouwjaar: circa 1994.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy