Tuinstraat 12

te Poortugaal

€ 322.500,-- Kosten Koper

Verkocht

Modern afgewerkte tussenwoning met ZONNIGE ACHTERTUIN op het zuidoosten. De woning is in 2018 volledig gemoderniseerd. Het huis beschikt over een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, wasruimte, badkamer en grote bergvliering. De woning is gelegen in een rustige kindvriendelijke wijk om de hoek van het DORPSCENTRUM van Poortugaal met diverse winkels en basisscholen. Op loop- en fietsafstand bereikt u het metrostation van Poortugaal met directe verbinding naar het centrum van Rotterdam.

?

INDELING:

BEGANE GROND

Entree, hal met meterkast, toilet en trapopgang.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken met openslaande deuren naar de tuin. De moderne open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur met o.a.: Een inductiekookplaat met afzuiging, koel-/vriescombinatie, vaatwasser en combi-oven. De woonkamer biedt voldoende ruimte voor een zit- en eethoek. De woonkamer is tevens voorzien van airconditioning.

De gehele begane grond is voorzien van een laminaat vloer.

1E VERDIEPING

Overloop met toegang tot de bergvliering met CV-ketelopstelling , toilet , 2 slaapkamers, wasruimte en badkamer. De moderne badkamer beschikt over een inloopdouche met stort- en handdouche en wastafel. De grote slaapkamer is tevens voorzien van airconditioning.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaat vloer

BUITEN

De woning heeft aan de voorzijde een aantrekkelijke ligging aan een pleintje met grasveld. De achtertuin is gelegen op het oosten en beschikt over een stenen berging en achterom.

De aan de achterzijde aanwezige hoogspanningsleidingen zijn sinds 2018 niet meer in gebruik en zullen binnenkort worden verwijderd.

KENMERKEN:

- Gemoderniseerde woning in geliefde wijk;

- Airconditioning in woon- en slaapkamer met koel- en verwarmingsfunctie;

- Stenen berging in de achtertuin;

- Hardhouten kozijnen met deels HR++ dubbele beglazing;

- Vaillant CV-combiketel (2017);

- Achtertuin op het zuidoosten;

- Perceel 119 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte circa 76 m2;

- Inhoud circa 325 m3;

- Bouwjaar circa 1965.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy