Aleijd van Strienhof 24

te Poortugaal

€ 449.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze ruime HOEKWONING met sfeervolle serre treft u in de kindvriendelijke woonwijk ‘Valckesteyn’ in Poortugaal en is ideaal voor (jonge) gezinnen. De woning beschikt over een ruime woonkamer met serre, moderne open keuken, 2 grote slaapkamers en de badkamer op de 1e verdieping. Op de 2e verdieping bevindt zich de grote bergvliering voor extra opbergruimte en 3e ruime slaapkamer met DAKKAPEL. De woning beschikt over maar liefst 16 ZONNEPANELEN. De achtertuin gelegen op het OOSTEN biedt zomers de gehele dag zon en beschikt over een BERGING. Op loop- en fietsafstand vindt u diverse voorzieningen als winkels, basisscholen, het metro station en diverse uitvalswegen naar Rotterdam.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast (7 groepen), gemoderniseerd toilet en de trapopgang.

De ruime woonkamer biedt voldoende ruimte aan een riante zit- en eethoek. Verder heeft de woning een sfeervolle ingebouwde gashaard, een ruime serre aan de achterzijde en open keuken aan de voorzijde.

De serre is voorzien van melkglas met elektrische zonnewering en een schuifpui naar de tuin.

De keuken is uitgevoerd in L-opstelling met houten kasten en een antraciet kleurig aanrechtblad. De keuken beschikt over veel opbergruimte in de aanwezige kasten en lades en diverse inbouwapparatuur o.a.: 5-pits inductiefornuis van SMEG, afzuigkap, vaatwasser en close-in-boiler.

De begane grond is grotendeels voorzien van plavuizen en vloerverwarming. De serre is voorzien van laminaat. De wanden zijn glad gestuukt.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 ruime slaapkamers (voorheen 3), apart toilet en badkamer.

De ruime master-bedroom (voorheen 2 kamers) bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een grote inloopkast met houten schuifdeuren. De 2e slaapkamer treft u aan de voorzijde en is ook voorzien van een schuifwandkast. De volledig betegelde badkamer heeft een wastafelmeubel, ligbad, doucheruimte met hand- en stortdouche en handdoekradiator.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaatvloer.

2E VERDIEPING: Overloop met ruimte voor wasmachine en droger, een vlizotrap naar de grote bergvliering en een 3e slaapkamer. De slaapkamer heeft een grote dakkapel aan de achterzijde en een vaste kast met extra bergruimte en de CV-Combiketel (Vaillant 2009)opstelling. Extra opbergruimte is ook aanwezig achter de knieschotten.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

BUITEN: De voorzijde van de woning heeft een gezellige voortuin gelegen op het westen met op de begane grond en de 1e verdieping zonwering (markiezen) boven de ramen. De woning heeft een houten berging in de zijtuin en stenen berging in de achtertuin. Verder beschikt de tuin over een achterom en een elektrische autolader in de voortuin. De achtertuin op het oosten biedt zomers de gehele dag zon.

KENMERKEN:

- Ligging in de geliefde woonwijk ‘Valckesteyn’;

- Tuin met stenen berging en sfeerverlichting;

- Aanbouw (serre) aan de achterzijde;

- Gemoderniseerde toiletruimte 2021;

- Grotendeels vloerverwarming op de begane grond;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing (HR++);

- De woning is volledig geïsoleerd;

- 16 zonnepanelen;

- Oplaadpunt voor elektrische auto;

- Perceel: 170 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: Circa 138 m2;

- Inhoud: Circa 499 m3;

- Bouwjaar: circa 1999.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy