Amethysthof 19

te Rhoon

€ 459.500,-- Kosten Koper

Verkocht

Verrassend RUIME EENGEZINSWONING 141m2 woonoppervlak met een beukmaat van meer dan 7 meter !!!

, met maar liefst 4 slaapkamers en 2 badkamers. GELIJKVLOERSE BEWONING mogelijk met slaapkamer en badkamer op de begane grond! Op de grote vliering kan bovendien, indien gewenst, nog een extra slaapverdieping gerealiseerd worden. De L-vormige woonkamer heeft VEEL LICHTINVAL vanwege de openslaande deuren naar de tuin. Met de tuin op het noordoosten heb je zomers de gehele dag ZON. De woning is gelegen op het unieke wooneiland “Kwarts”. Het is dicht gelegen nabij winkelcentra “Hof van Portland” en “Carnisse Veste”, basisscholen en openbaar vervoer. Binnen 20 min kunt u in het bruisende centrum van Rotterdam zijn of een heerlijke wandeling maken in “de Rhoonse Grienden”. NIEUWSCHIERIG? Wij laten u graag de woning zien tijdens een bezichtiging.

INDELING:

BEGANE GROND:

Entree, hal met meterkast, slaapkamer met badkamer, trapopgang naar 1e verdieping, woonkamer en keuken.

De lichte woonkamer in L-vorm met grote openslaande deuren naar de tuin, ligt aan de achterzijde van de woning.

De open u-keuken met granieten aanrechtblad is voorzien van een 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron, koelkast en vriezer.

Via de hal kom je in de slaap- of werkkamer met vaste kasten en airconditioning. Aansluitend aan deze ruimte bevindt zich een badkamer met douchecabine, wastafel, radiator, toilet en vloerverwarming.

De begane grond is voorzien van een plavuizen vloer met vloerverwarming.

EERSTE VERDIEPING:

Overloop met toegang tot de bergvliering met CV-ketelopstelling , 3 ruime slaapkamers, badkamer en technische ruimte.

Aan de voorzijde van de woning liggen 2 riante slaapkamers, beide met rolluiken en vaste kasten. Slaapkamer 1 is afgewerkt met een laminaatvloer en heeft airconditioning. Slaapkamer 2 is afgewerkt met vloerbedekking.

Aan de achterzijde van de woning ligt de 3e grote slaapkamer met dakkapel, airconditioning en toegang tot de technische ruimte. Deze ruimte is voorzien van een dakraam met hor, de wasmachine en droger aansluiting, een stortgootsteen en de mechanische ventilatie. De knieschotten in deze ruimte bieden extra opbergruimte.

De deels betegelde badkamer met vloerverwarming, is voorzien van een douche, ligbad, toilet, radiator en wastafel.

De verrassend grote bergvliering biedt veel opbergruimte maar ook mogelijkheden tot bv. een volledige extra slaapverdieping door het plaatsen van een vaste trap.

BUITEN:

De sfeervol ingerichte achtertuin is gelegen op het noordoosten en beschikt over diverse groen borders, een terras, een royale stenen berging en achterom.

KENMERKEN:

- Vrijwel alle slaapkamers voorzien van airconditioning

- Gelijkvloerse bewoning mogelijk;

- Mogelijkheden voor kantoor- of praktijkruimte aan huis;

- Elektrisch bedienbaar zonnescherm;

- Voorzijde 1e verdieping voorzien van rolluiken;

- Vaillant CV-combiketel;

- Grote bergvliering met diverse mogelijkheden.

- Perceel: 164 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: circa 141 m2;

- Inhoud: circa 515 m3;

- Bouwjaar: circa 2000;

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy