Limes 78

te Poortugaal

€ 685.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze RUIME TWEE ONDER EEN KAPWONING met GARAGE en tuin met vrij uitzicht op het oosten treft u in de geliefde wijk ´ Valckesteyn ´. De woning heeft een ruime woonkamer, luxe keuken, bijkeuken, garage, 4 slaapkamers, nette badkamer en veel extra opbergruimte op de bergvliering. Vrijwel alle slaapkamers zijn voorzien van AIRCONDITIONING en de begane grond van vloerverwarming. Een extra plus punt van deze woning is het VRIJE UITZICHT op het ´ Valckesteynse bos´ en de kunststof overkapping in de achtertuin. Hier kunt u het hele jaar door genieten van de tuin. ´s zomers aan het water en ´s winters onder de knusse overkapping. Verder ligt de woning op een centrale locatie met het dorpscentrum met diverse winkels, het metrostation en diverse uitvalswegen om de hoek. De perfecte combinatie tussen rust/NATUUR en toch een CENTRALE LIGGING met alle dagelijkse voorzieningen om de hoek.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, ruime hal met meterkast, toilet en toegang tot de garage.

De woonkamer aan de voorzijde van de woning biedt voldoende ruimte aan een riante zithoek. Aan de achterzijde van de woning treft u de eethoek met voldoende ruimte voor een grote tafel. Via de openslaande deuren heeft u toegang tot de serre in de tuin. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich tevens de ruime keuken. De keuken is uitgevoerd in u-opstelling met kastenwand en barretje met taupe kleurige kasten met een granieten aanrechtblad. De keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur met o.a. een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, Quoocker, koffiezetapparaat, wijnkoelkast, combioven en koel-vriescombinatie.

Verder geeft de keuken toegang tot de tuin en de bijkeuken.

De bijkeuken biedt extra opbergruimte, de wasmachineopstelling en een vaste kast met CV-ketel opstelling (Remeha 2014). De bijkeuken is zowel via de keukens als via de garage te bereiken.

De garage is bereikbaar via de hal, bijkeuken en via de elektrische garagedeur aan de voorzijde.

Vrijwel de gehele begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers en de badkamer.

De masterbedroom is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van airconditioning. De 2e slaapkamers bevindt zich tevens aan de voorzijde.

De 3e slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van airconditioning en een vaste kast. De volledig betegeld badkamer beschikt over een doucheruimte, 2 persoons jacuzzi, dubbel wastafelmeubel, toilet en handdoekradiator.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaat vloer.

2E VERDIEPIG: Overloop, 4e slaapkamer. De ruime overloop biedt ruimte aan speel- of werkruimte, heeft extra opbergruimte achter de schuifwandkasten en geeft toegang tot de bergvliering. De 4e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De slaapkamer heeft een dakkapel met elektrische rolluik, airconditioning en extra opbergruimte in de aanwezige kast.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaat vloer.

BUITEN:De woning heeft aan de voorzijde een eigen oprit met parkeermogelijkheid voor 1 auto. Verder is er in de straat voldoende parkeergelegenheid. De achtertuin is gelegen op het oosten is voorzien van een kunststof overkapping, kunstgrasveld, groen borders en een terras op de vlonder aan het water. In deze tuin kunt u het hele jaar door genieten. ´s zomers heerlijk aan het water met uitzicht op het Valckesteynse bos en tijdens de wat koudere dagen gezellig onder de overkapping. De composieten schuttingen zijn recent geplaatst en onderhoudsvrij.

KENMERKEN:

- Ligging in geliefde en kindvriendelijke woonwijk ‘Valckesteyn’;

- Achtertuin met vrij uitzicht op het Valckesteynse bos;

- Ruime twee onder een kapwoning;

- Begane grond voorzien van tegelvloer met vloerverwarming;

- Grote inpandige garage;

- Veel opbergruimte op de grote bergvliering;

- Houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing;

- Slaapkamers voorzien van airconditioning;

- Remeha CV-combiketel (2014).

- Perceel: 275m2 eigen grond;

- Woonoppevlakte: 179 m2;

- Inhoud: 683m3;

- Bouwjaar:1998.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy