Dorpsdijk 115e

te Rhoon

€ 459.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een SPLINTERNIEUW, instap klaar 3-kamerappartement met parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage, liftinstallatie en intercom. Het appartement, gelegen op de begane grond, is onderdeel van een kleinschalig appartementencomplex ‘Basita Rhoon’ bestaande uit 24 appartementen. De woning beschikt over een woonkamer met open keuken, 2 ruime slaapkamers, moderne badkamer, wasruimte, balkon op het westen en een eigen berging bereikbaar via de centrale entree. Het complex bevindt zich aan de rand van het gezellige DORPSCENTRUM van Rhoon met diverse winkels en basisscholen. U reist met openbaar vervoer (tram en bus) of met de auto binnen 20 minuten naar Rotterdam en u kunt ontspannen in de mooie natuur van de Rhoonse polder. Bel ons gerust voor een bezichtiging!

INDELING:

Centrale entree, brievenbussen, toegang tot de bergingen en verderop toegang tot de lift en de ondergrondse garage. Een sfeervolle, ruimtelijke hal met veel groen.

Bij binnenkomst in het appartement heeft u via de hal met intercom en meterkast, toegang tot alle vertrekken. In de berg- en installatieruimte vindt u het ventilatiesysteem, de warmtepomp (Ecodan) en tevens de aansluiting voor wasmachine en droger.

De ruime badkamer en het toilet zijn volledig betegeld en voorzien van sanitair van Villeroy & Boch met een inloopdouche, designradiator, wastafel, hangcloset toilet en fonteintje.

Beide slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn ruim en hebben veel lichtinval door de aanwezige ramen.

De lichte woonkamer met toegang tot het balkon via een schuifpui geeft ruimte genoeg voor een gezellige zit- en eethoek. De lichte, moderne, open keuken met schiereiland, is voorzien van een kunststof werkblad en diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, koelkast, combimagnetron, 4-pits inductie kookplaat en afzuigkap.

De woning is afgewerkt met een houtlook laminaatvloer met vloerverwarming en renovliesbehang. Alle ramen zijn voorzien van op maat gemaakte zilvergrijze jaloezieën.

KENMERKEN:

- Modern complex met liftinstallatie en intercom;

- Thermostaten in de slaapkamers en woonkamer;

- Verzorgd instap klaar appartement;

- Eigen parkeerplaats in garage onder complex;

- Balkon met middag- en avondzon op het westen van ca. 9 m²;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Gasloze (all-electric) energievoorziening met zonnepanelen;

- Eigen berging van ca. 5 m² in de centrale entree;

- VVe bijdrage: actief: bijdrage circa €136,- p/m;

- Woonoppervlake: circa 105 m2;

- Inhoud: circa 221 m3;

- Bouwjaar: 2022.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy