De Heuvel 24

te Poortugaal

€ 359.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze royale hoekwoning om de hoek van het dorpscentrum van Poortugaal is geheel naar eigen smaak te MODERNISEREN. Het huis beschikt over een ruime woonkamer, keuken, 4 slaapkamers, carport met parkeergelegenheid, stenen berging en achtertuin op het zonnige ZUIDEN. Verder is de woning deels voorzien van vloerverwarming en 10 ZONNEPANELEN. De autoluwe straat biedt een rustige woonomgeving met toch alle benodigde voorzieningen en winkels op loopafstand. Ook heeft Poortugaal een eigen metrostation ( enkele minuten afstand) met directe verbinding naar ROTTERDAM zo bent u binnen 20 minuten in het stadscentrum.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal en toegang tot de ruime woonkamer. In de woonkamer gelegen aan de achterzijde van de woning staat een grote, sfeervolle, stenen openhaard. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping, het toilet, de keuken en de tuin.

De dichte keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning voorzien van een granietlook aanrechtblad beschikt over veel opbergmogelijkheden en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals o.a.; een 4-pits inductie kookplaat, oven, vaatwasser, koelkast en dubbele wasbak.

De gehele begane grond is voorzien van plavuizen met vloerverwarming.

1E VERDIEPING:

Overloop, met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde bevinden zich twee ruime slaapkamers met brede aluminium schuiframen. Aan de voorzijde treft u de masterbedroom over de gehele breedte van de woning. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

2E VERDIEPING:

Overloop met toegang tot de bergruimte en ruime zolderkamer. De bergruimte is voorzien van de wasmachine- en cv-ketelopstelling. De grote zolderkamer is voorzien van veel opbergmogelijkheden, een wastafelmeubel, dakraam en geeft toegang tot de inloop- bergkast.

De woning beschikt over een ruimte voortuin met carport met parkeergelegenheid, stenen berging en toegang tot de zij-tuin. Via de zij-tuin bereikt u de speels ingerichte achtertuin op het zuiden. De tuin is gelegen aan een watergang en de volledige achtergevel is voorzien van een zonnescherm.

KENMERKEN:

- Unieke ligging in dorpscentrum Poortugaal;

- Geheel naar eigens smaak te moderniseren;

- Autoluwe straat;

- Achtertuin gelegen op het zuiden;

- Parkeergelegenheid op eigen terrein;

- Aluminium kozijnen;

- Vloerverwarming op de begane grond;

- 10 zonnepanelen;

- Perceel: 95 m2 eigen grond;

- Woonoppevlakte: Circa 128 m2;

- Inhoud:Circa 437 m3;

- Bouwjaar: Circa 1976;

- Aanvullende clausules van toepassing.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy