Bernhardstraat 21

te Rhoon

€ 300.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Wonen in een rustig gelegen TUSSENWONING in een kindvriendelijke wijk om de hoek van het gezellige DORPSCENTRUM VAN RHOON? Dan is dit het huis voor jou! Deze tussenwoning is o.a. voorzien van een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers met DAKKAPELLEN, moderne badkamer en zolderruimte met BREDE DAKKAPEL. Verder is de woning voorzien van GLAD GESTUCTE WANDEN en nieuwe laminaat vloer op de 1e verdieping. De ACHTERTUIN is gelegen op het Oosten en heeft een sfeervolle houten overkapping. De plek is AANTREKKELIJK om te wonen. Rustig maar toch op steenworp afstand van het DORPSCENTRUM VAN Rhoon met alle winkels, scholen en het METROSTATION. Binnen 20 minuten ben je in het stadscentrum van Rotterdam. Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor een bezichtiging!

?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met trapopgang, meterkast (12 groepen), half betegeld toilet.

Aan de voorzijde treft u de open keuken. Deze is uitgevoerd in L-opstelling met grijs kleurige kasten en een kunststof aanrechtblad. De keuken is verder voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap en gootsteen.

De woonkamer met uitbouw is gelegen aan de achterzijde van de woning en biedt voldoende ruimte voor een riante eet- en zithoek. De achterpui met veel glas geeft veel lichtinval en heeft openslaande deuren naar de tuin.

De gehele begane grond is voorzien van een laminaat vloer en glad gestucte wanden.

1E VERDIEPING:

Overloop, wasruimte, 2 slaapkamers, badkamer en trapopgang.

De 1e verdieping heeft twee ruime slaapkamers. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een vaste kast. De volledig betegeld badkamer is voorzien van een doucheruimte, wastafelmeubel en toilet. Achter een deur treft u de trapopgang naar de 2e verdieping.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaat vloer en glad gestucte wanden.

2E VERDIEPING:

Hier bevindt zich de masterbedroom met dakkapel aan de achterzijde en extra opbergruimte achter de aanwezige schuifwanden.

De gehele 2e verdieping is voorzien van een laminaat vloer en gestuukte wanden.

BUITEN:

De woning beschikt over een ruime voortuin met toegang tot de losstaande stenen berging. De achtertuin is gelegen op het oosten, de achtergevel is voorzien van een handmatig zonnescherm en achter in de tuin een overkapping.

KENMERKEN:

- Fijne gezinswoning met 3 slaapkamers;

- Voorzien van een dakkapel;

- Voorzien van glad gestuukte wanden;

- Ligging midden in het dorpshart van Rhoon;

- Metrostation om de hoek (Rotterdam 20 minuten);

- Voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing;

- CV-ketel Remeha 2010

- Perceel: 129 m2;

- Woonoppervlakte: 106 m2;

- Inhoud: 397m2;

- Bouwjaar:1955.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy