De Eik 25

te Rhoon

€ 325.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Wij mogen u deze aantrekkelijk gelegen ruime eengezinswoning met KANTOOR/PRAKTIJKRUIMTE, INPANDIGE GARAGE en EIGEN PARKEERPLAATS voor de deur aanbieden. De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken en RUIM BALKON op de 1e verdieping. 2 Slaapkamers en badkamer op de 2e verdieping, 3e slaapkamer met dakkapel op de 3e verdieping en een garage en kantoor- en of praktijkruimte op de begane grond. De woning is gelegen aan een autoluw woonerf in een rustig en kindvriendelijke woonwijk. Op korte loopafstand van de woning bereikt u diverse basisscholen, het dorpscentrum van Rhoon met diverse winkels en metro waarmee u in 15 minuten op Beursplein/Rotterdam bent. Met de auto bent u binnen 20 minuten in hartje Rotterdam.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal, ruim toilet met fonteintje, trapopgang en toegang tot de inpandige garage en kantoor- en/of praktijkruimte. De garage is nu in gebruik als hobby- en bergruimte. De kamer aan de voorzijde van de woning is ideaal te gebruiken als kantoor- en of praktijkruimte aan huis. De woning is zowel via de voorzijde als via de achterzijde middels loopdeur (garage) te betreden.

EERSTE VERDIEPING:

Woonkamer, keuken en balkon. De ruime woonkamer biedt voldoende ruimte voor een riante zit-/eethoek en beschikt over een sfeervolle openhaard. Via de woonkamer heeft u toegang tot het ruime balkon aan de achterzijde. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur met o.a.: een granieten aanrechtblad en vensterbank, elektrische kookplaat met warmhoudplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie en oven.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een marmeren tegelvloer met vloerverwarming. Karakteristiek en sfeervol met eikenhouten balkenplafond.

Vanuit woonkamer en balkon zicht op een autoluw speelpleintje en vanuit open keuken heerlijk vrij zicht op de wijk, bomen en de Tijsjesdijk.

TWEEDE VERDIEING: Overloop, 2 slaapkamers en ruime badkamer. De woning heeft twee ruime slaapkamers over de gehele breedte van de woning. De slaapkamer aan de voorzijde is tevens voorzien van een vaste kastenwand. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een doucheruimte, toilet, en twee wastafels.

DERDE VERDIEPING: Overloop, 3e slaapkamer. Ruime overloop met toegang tot de bergruimte met CV-ketelopstelling en wasruimte en toegang tot de vliering.

KENMERKEN:

- Ruime eengezinswoning met garage en geschikt als kantoor-praktijkruimte;

- Kindvriendelijke ligging aan autoluwe straat;

- Vlakbij winkels, restaurants, scholen en zorg;

- Woonkamer v.v. gezellige openhaard;

- Deels kunststof kozijnen met dubbele beglazing;

- Energielabel C;

- Nefit CV-combiketel uit 2017;

- Vrij uitzicht;

- Eigen parkeerplaats voor de deur;

- PERCEEL: 73 m2 eigen grond;

- WOONOPPERVLAK: circa 130 m2 EN Garage ca. 22 m2;

- INHOUD: circa 531 m3;

- BOUWJAAR: circa 1975;

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy