Jongkindhof 8

te Rhoon

€ 995.000,-- Kosten Koper

Verkocht

In de gewilde nieuwbouwwijk “Essendael” in het dorpse Rhoon gelegen luxe vrijstaande villa op een ruim perceel van 480 m2 eigen grond. De sfeervol afgewerkte woning beschikt over een royale entree, lichte woonkamer, ruime woonkeuken, 5 slaapkamers, luxe badkamer, kelder van ca. 12 m2 en dubbele vrijstaande garage. De woning biedt een heerlijke rondom gelegen aangelegde tuin met o.a. olijfbomen en cipressen en een overkapping aan de achterzijde. Op een rustige locatie net buiten het centrum van Rhoon is de woonwijk gelegen op korte afstand van primaire voorzieningen, zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling

Begane grond: Statige entree, ruime hal met trapopgang, meterkast voorzien van 12 groepen met 3 aardlekschakelaars, toilet, kelderruimte, toegang tot de sfeervolle woonkamer welke is voorzien van een gasopenhaard, airconditioning en dubbele openslaande deuren naar de tuin.

De luxe Lodder keuken is voorzien van een Quooker, combi-oven, oven, koelkast/vriezer, vaatwasser, inductiekookplaat en afzuigkap.

De volledige begane grond is voorzien van een lichte marmer tegelvloer met vloerverwarming.

Via de dubbele openslaande deuren in de woonkamer is het terras met overkapping in de achtertuin te bereiken. De tuin rondom is aan de achterzijde aan water gelegen en biedt verschillende zitmogelijkheden, zodat er altijd een zonnig plekje te vinden is. De aangelegde tuin wordt keurig onderhouden en is voorzien van o.a. olijfbomen en cipressen.

1e verdieping: royale overloop met dubbele deuren naar frans balkon, 3 slaapkamers en badkamer. De masterbedroom is voorzien van een inloopkast, airconditioning en frans balkon.

De luxe uitgevoerde badkamer is volledig betegeld en heeft een inloopdouche, bad, toilet en een wastafel. Op de verdieping ligt een laminaatvloer en de wanden zijn voorzien van kalkverf .

2e verdieping: overloop met CV ketel- en wasmachineopstelling, 2 slaapkamers met velux dakramen.

Kenmerken:

- De woning is traditioneel gebouwd en luxe afgewerkt;

- Gelegen in de populaire woonwijk “Essendael”

- Dubbele garage met vliering;

- Kelderberging;

- Begane grondvloer met vloerverwarming;

- Luxe Lodder keuken;

- Woonkamer en masterbedroom voorzien van airconditioning;

- Ruime tuin rondom met parkeergelegenheid voor 3 auto’s;

- Perceel: 480 m2 eigen grond;

- Woonoppevlakte: circa 159 m2;

- Inhoud: circa 610 m3;

- Bouwjaar: 2011.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy