Oostdorpseweg 30

te Poortugaal

€ 425.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze instapklare tussenwoning ligt in de geliefde woonwijk ‘Valckesteyn’ in Poortugaal. Het huis heeft aan de voorzijde schitterend UITZICHT OVER DE GROENE SINGEL en een ACHTERTUIN MET VEEL PRIVACY grenzend aan vrijstaande bebouwing. Op deze fijne locatie biedt het woonhuis een sfeervolle woonkamer met openslaande deuren, ruime open keuken, 4 slaapkamers, verzorgde badkamer, wasruimte en een SAUNA. In de ruime achtertuin op het zuidoosten met stenen berging en achterom heeft u DE GEHELE DAG ZON. De wijk biedt een heerlijke woonomgeving voor stellen en (jonge) gezinnen met aan het einde van de straat het metrostation en een basisschool, de winkels in het hart van Poortugaal op fietsafstand, om de hoek van het ‘Valckesteynse bos’en een goede snelwegverbinding met de Randstad.?

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met garderobehoek, meterkast (5 groepen), trapopgang en half betegeld toilet met fonteintje.

Via de hal bereikt u de woonkamer. Een sfeervolle ruimte met openslaande deuren naar de tuin. Hier past een royale zit- en eethoek. Verder is de kamer voorzien van een tv- wandmeubel ( ter overname) met extra opbergruimte en een trapkast.

De ruim opgezette keuken aan de voorzijde van het huis heeft zicht over de singel. De keuken is uitgevoerd in hoekopstelling met mat witte kasten en een zwart Belgisch hardstenen werkblad. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig: een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, heteluchtoven/combimagnetron, hetelucht- en stoomoven, vaatwasser en Amerikaanse koel-vriescombinatie ( ter overname).

De gehele begane grond is voorzien van een fraaie houten vloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de grootste slaapkamer en de 2e slaapkamer. Deze kamer is nu ingericht als kastenkamer ( ter overname) maar zou ook zeer goed kunnen dienen als kinderkamer of kantoorruimte. De 3e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde. De ruime badkamer is voorzien van een ligbad, doucheruimte, dubbel wastafelmeubel, toilet en handdoekradiator.

De gehele 1e verdieping is voorzien van een houten vloer.

2E VERDIEPIG: Overloop, wasruimte, saunaruimte en 4e slaapkamer. In de wasruimte bevindt zich een vaste kast met de cv-ketelopstelling ( Nefit/ 2015) en de wasmachineopstelling. Verder is de ruimte voorzien van een dakraam. De andere ruimte is voorzien van een saunacabine en zonnehemel. De 4e slaapkamer is ruim en beschikt over een dakraam aan de achterzijde. Verder is er extra opbergruimte aanwezig achter de aanwezige knieschotten.

De 2e verdieping is voorzien van een doorgelegde laminaat vloer.

BUITEN:De ligging van de woning aan de voorzijde is schitterend: op een statige verhoging met uitzicht over de groene singel. Er is in de straat voldoende parkeerruimte aanwezig. De diepe achtertuin biedt, door de ligging grenzend aan vrijstaande bebouwing veel privacy. In de tuin op het zuidoosten heeft u de gehele dag zon. Later op de avond heeft u aan de voorzijde de mogelijkheid om van het zonnetje te genieten. Achterin is een grote stenen berging en een poort naar het achterpad aanwezig. Op de achtergevel hangt een elektrisch zonnescherm.

KENMERKEN:

- Ruime instapklare tussenwoning;

- Schitterende ligging aan een brede groene singel;

- Vier slaapkamers aanwezig;

- Diepe achtertuin op het zuidoosten (gehele dag zon);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Vernieuwde Nefit CV-combiketel (2015);

- Perceel: 144 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: circa 115 m2;

- Inhoud: circa 407 m3;

- Bouwjaar: circa 1999.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy