Sweelincklaan 57

te Rhoon

€ 249.000,-- Kosten Koper

Verkocht

INSTAPKLAAR en perfect voor een tweepersoons huishouden of STARTERS! Gelegen midden in het centrum van Rhoon nette afgewerkte benedenwoning met tuin op het Westen. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, open keuken, slaapkamer met BADKAMER EN-SUITE en een kantoorruimte. Vanuit de woonkamer toegang tot de gezellige tuin met veel PRIVACY en terras met vlonder. Ideaal op loopafstand van het winkelhart van Rhoon. Ook reist u met openbaar vervoer (tram en bus) of met de auto binnen 20 minuten naar ROTTERDAM en kunt u ontspannen in de mooie natuur van de Rhoonse polder. Geinteresseerd? Wij laten u graag de woning zien.

INDELING:

BEGANE GROND: Centrale entree met intercom, brievenbussen en trapopgang.

EERSTE VERDIEPING: Entree, hal, meterkast (8 groepen), bergkast met CV-ketel (2017), modern toilet en een garderobekast.

De ruime woonkamer heeft een strakke en nette afwerking, uitzicht op eigen tuin en toegang tot een kantoorruimte. De lichte, open keuken is uitgevoerd met een zwart kunststof aanrechtblad in een speelse U-opstelling. De keuken is voorzien van diverse apparatuur zoals; een 4-pits gaskookplaat, een brede afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast.

De slaapkamer ligt aan de voorkant van de woning en heeft een moderne badkamer en-suite. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel met voldoende opbergruimte en een ruime inloopdouche. Tevens bevindt zich hier de wasmachine aansluiting.

De kantoorruimte was oorspronkelijk een berging maar is nu vanuit de huiskamer te bereiken. Deze ruimte is in 2010 volledig geïsoleerd en beschikt over een bergzolder voor extra opbergmogelijkheden.

BUITEN: De achtertuin op het westen geeft u de gelegenheid om heerlijk te genieten van de middag- en avondzon. De gezellige tuin is vorig jaar volledig voorzien van een houten schutting op beton, waardoor u volledige privacy ervaart.

KENMERKEN:

- Eigen tuin op het westen met veel privacy;

- Volledig gerenoveerd in 2010;

- Vaillant CV-ketel 2017;

- Hardhouten kozijn en dubbel glas;

- Badkamer en-suite;

- Energielabel C

- VVE: Actief: bijdrage circa €136,- p/m

- WOONOPPERVLAK: circa 64 m2

- INHOUD: circa 208 m3

- BOUWJAAR: 1978

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy