van Beethovenlaan 22

te Rhoon

€ 545.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze INSTAPKLARE SEMI-BUNGALOW is gelegen op een ideale locatie om de hoek van het dorpscentrum van Rhoon. Een UNIEKE WONING: geschikt voor gelijkvloers wonen, maar ook ideaal voor een gezin, met 4 slaapkamers en 2 badkamers! Het huis is volledig gemoderniseerd met o.a. GESTUUKTE WANDEN, een VISGRAAT LAMINAATVLOER, moderne keuken & badkamers. Op de begane grond zijn naast de woonkamer en keuken, slaapkamer met badkamer aanwezig. Verder zijn er op de 1e verdieping nog eens 2/3 slaapkamers en een 2e badkamer. De RUIME ACHTERTUIN is gelegen op het noorden met deels zon én schaduw en in patio volop zon. Voor fietsen en tuinspullen is er opbergruimte in de voormalige garage. Het dorpscentrum van Rhoon beschikt over diverse winkels en basisscholen en heeft een directe metroverbinding met Rotterdam. Het metrostation is op 300 meter van de woning gelegen, waardoor het STADSCENTRUM VAN ROTTERDAM. binnen 20 minuten bereikbaar is. Diverse uitvalswegen bevinden zich in de directe omgeving.

INDELING:

BEGANE GROND:

Entree, hal v.v. vaste kastruimte, toiletruimte met hangcloset en fonteintje en meterkast.

De woonkamer heeft zeer veel lichtinval door de grote ramen en schuifpuien aan de achterzijde. De ruimte is ingedeeld in een sfeervolle living met voldoende ruimte voor een lange tafel, keuken en trapopgang.

De moderne open keuken is afgewerkt met zwarte kasten. De keuken biedt diverse inbouwapparatuur: een oven met 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en een koelkast.

De 1e slaapkamer is voorzien van een groot raam met schuifpui naar de patio. Aan de slaapkamer grenst een moderne badkamer en suite. Deze heeft een heerlijke ruime inloopdouche met stort- en handdouche en sunshower, 2 wastafels, 2e toilet (hangcloset) en handdoekradiator.

De gehele begane grond is voorzien van een visgraat laminaat vloerafwerking.

1E VERDIEPING: Overloop, 2/3slaapkamers en 2e badkamer. De slaapkamers zijn ruim opgezet en beschikken over extra opbergruimte achter de knieschotten. Eén kamer is voorzien van een dakraam en de andere kamer heeft een balkon aan de achterzijde.

De badkamer heeft een inloopdouche, 3e toilet (hangcloset), wastafelmeubel, wasmachine-aansluiting en een handige opbergkast met CV-ketelopstelling (Remeha/2011.)

De woning is gelegen aan een rustige straat om de hoek van het dorpscentrum van Rhoon. Aan de voorzijde bevindt zich een carport met op eigen terrein parkeerruimte voor 1 auto. Hier heeft u tevens toegang tot de berging in de (voormalige) garage.

BUITEN: De achtertuin is gelegen op het noorden en geeft u de keuze uit zon en/of schaduw. De ligging is extra mooi, omdat de tuin aan groenstrook grenst. De tuin is ingericht met diverse terrassen en overkapping.

KENMERKEN:

- Volledig gemoderniseerd eind 2017;

- Gelijkvloerse bewoning mogelijk;

- Luxe afgewerkt;

- Kindvriendelijke ligging in rustige straat;

- Om de hoek van het dorpscentrum van Rhoon;

- Metrostation Rhoon op 300 m. afstand;

- Ruime tuin met veel privacy;

- Carport met eigen parkeerruimte;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- 231m2 eigen grond (excl. 156 m2 gemeentegrond);

- circa 171 m2;

- circa 597 m3;

- circa 1979;

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy