Forum 51

te Poortugaal

€ 430.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Op zoek naar een ruime eindwoning met uitbouw aan de woonkamer én maar liefst 5 slaapkamers? Dan is dit uw kans! De woning is gelegen in de geliefde woonwijk “Valckesteyn” in Poortugaal. Het fijne gezinshuis heeft door de uitbouw een ruime woonkamer met openslaande deuren naar terras, een moderne open keuken, 5 slaapkamers en een badkamer. De nette en onderhoudsarme achtertuin is gelegen op het noord-oosten, door de diepte van de tuin is er de gehele dag zon. De ligging is ideaal door de kindvriendelijke stoep en groenborder aan de voorzijde en de speeltuin direct om de hoek en biedt ruime parkeergelegenheid voor de deur. Alle primaire voorzieningen als scholen, winkels en het metrostation zijn te vinden op loop- en fietsafstand.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal met meterkast, toilet met fonteintje.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de royale woonkamer met uitbouw. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de achtertuin en een trapkast. De keuken biedt opbergruimte in o.a. de brede lades en is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, combimagnetron, heteluchtoven en vriezer.

De begane grond is voorzien van een massief houten vloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. De master-bedroom is gelegen aan de achterzijde, de 2e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde. De 3e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en nu in gebruik als kastenkamer. De volledig betegelde badkamer bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een douchecabine, duo ligbad, wastafelmeubel en 2e toilet.

2E VERDIEPING: Overloop, wasmachine- en drogeraansluiting, twee slaapkamers.

Grote voorzolder en 2 slaapkamers. De voorzolder biedt ruimte voor de was-/droogopstelling, CV-ketelopstelling (Vaillant/2016 ) en heeft opbergruimte achter de knieschotten. Beide slaapkamers zijn even groot en voorzien van 3- in- 1 Velux dakramen met in de ene kamer zonwering en jaloezieën en in de andere kamer zonwering en verduistering. De kamers hebben een ruimtelijk gevoel door de hoge plafonds.

De gehele 2e verdieping is voorzien van pvc vloer.

BUITEN: De ligging van de woning is voor gezinnen ideaal met aan de voorzijde een brede stoep en groenborder. In de straat is ruim voldoende parkeergelegenheid. De voortuin heeft keurige en onderhoudsarme bestrating. De achtertuin op het noord-oosten heeft door de diepte de gehele dag zon. De tuin is volledig bestraat en voorzien van verschillende groenborders. Er is een stenen berging en achterom aanwezig.

KENMERKEN:

- Ruime woonkamer met uitbouw

- 5 slaapkamers

- Diepe achtertuin op het noord-oosten met stenen berging

- Kindervriendelijke woonwijk met speelvoorzieningen

- Voldoende parkeergelegenheid in de straat

- Houten kozijnen met dubbele beglazing

- Perceel: 143 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: 117 circa m2;

- Inhoud: 413 circa m3;

- Bouwjaar: circa 1998.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy