Bijster 75

te Hoogvliet Rotterdam

€ 235.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een 3 kamer beneden-appartement met een onderhoudsvrije tuin op het zuidoosten en veel PRIVACY. Een perfecte woning voor starters of kleine huishoudens òf wanneer u opzoek bent naar een woning met GELIJKVLOERSE bewoning! De nette benedenwoning met in 2019 gemoderniseerde badkamer en toilet beschikt over twee slaapkamers en een ruime tuingerichte woonkamer. Centraal gelegen op korte loopafstand van metro- en busstation en nabij winkelcentrum “Binnenban”. Ook reist u met openbaar vervoer (tram en bus) of met de auto binnen 20 minuten naar ROTTERDAM en kunt u ontspannen in de mooie natuur van de Albrandswaardse polder. Geïnteresseerd? Wij laten u graag de woning zien.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal, meterkast (8 groepen), 2 slaapkamers, toilet, badkamer, technische ruimte met CV-ketel Atag (2018/ huurcontract) en wasmachineopstelling.

Via de hal komt u in de ruime gang waar u toegang heeft tot de master-bedroom en de tweede slaapkamer (nu in gebruik als garderobekamer). De badkamer en het toilet zijn in 2019 volledig gemoderniseerd en voorzien van een smaakvolle inrichting met een ruime inloopdouche en een wastafelmeubel.

De tuingerichte woonkamer, voorzien van laminaat, bied voldoende ruimte voor een grote eet- en zithoek. Via de woonkamer heeft u toegang tot de keuken uitgevoerd met lichte kasten, antracietkleurig aanrechtblad en zwart-witte tegelvloer. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur o.a.: koelkast, vriezer, vaatwasser, oven en een 4-pits gasfornuis.

BUITEN: De achtertuin op het zuidoosten geeft u de gelegenheid om heerlijk te genieten van de middag- en avondzon. De tuin is onderhoudsvrij aangelegd met bestrating en heeft veel privacy. De tuin heeft extra opbergruimte in de houten schuur in de achtertuin en stenen berging aan de voorkant.

KENMERKEN:

- Achtertuin op het zuidoosten met veel privacy en houten berging;

- Ruime voortuin en stenen berging;

- Atag CV-ketel 2018 (o.b.v. huurcontract);

- Gelegen op erfpacht €201,77 p/kw;

- Deels kunststof (2017) en deels hardhouten kozijnen met dubbel glas;

- Gemoderniseerde badkamer en toilet in 2019;

- Voldoende parkeergelegenheid;

- Centraal gelegen.

- VVE; actief: bijdrage circa €88,- p/m

- Woonoppervlak; circa 80 m2

- Inhoud; circa 230 m3

- Bouwjaar;1979

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy