van Beethovenlaan 13

te Rhoon

€ 525.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Ruime SEMI-BUNGALOW op een ideale locatie om de hoek van het Dorpscentrum van Rhoon. Een UNIEKE WONING: geschikt voor gelijkvloers wonen, maar ook ideaal voor een gezin met 4 slaapkamers en 2 badkamers. De woning heeft een ruime woonkamer met open haard, open keuken, eetkamer, kantoorruimte/ berging en slaapkamer met badkamer op de begane grond. Op de 1e verdieping treft u nog 3 slaapkamers en een 2e badkamer. verder heeft het huis een gezellige patio tuin op het zonnige ZUIDWESTEN. De voormalige garage is omgebouwd en deels in gebruik al kantoorruimte/atelier en deels als BERGING. Het dorpscentrum van Rhoon beschikt over diverse winkels en basisscholen en heeft een directe metroverbinding met Rotterdam. Het metrostation is op 300 meter van de woning gelegen, waardoor het STADSCENTRUM VAN ROTTERDAM. binnen 20 minuten bereikbaar is. Diverse uitvalswegen bevinden zich in de directe omgeving.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal, toiletruimte met fonteintje en meterkast (13 groepen)

De woonkamer heeft zeer veel lichtinval door de grote ramen en schuifpuien aan de achterzijde. De ruimte is ingedeeld in een sfeervolle zithoek bij de openhaard, eetkamer met voldoende ruimte voor een lange tafel, open keuken en trapopgang.

De open keuken aan de voorzijde is ingedeeld in hoekopstelling en voorzien van witkleurige kasten en een zwart composiet aanrechtblad. De keuken heeft diverse inbouwapparatuur: een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron, koelkast en vriezer (niet in gebruik).

De masterbedroom op de begane grond is voorzien van een schuifpui naar de tuin, een grote vaste wandkast en beschikt over een eigen badkamer. de badkamer is volledig betegeld en voorzien van een bubbel bad, groot wastafelmeubel en 2e toilet.

De voormalige garage is deels omgebouwd tot werkruimte/atelier en deels in gebruik als berging. Deze ruimte is zowel via de eetkamer als via de openslaande deuren aan de voorzijde te betreden. Deze ruimte is voorzien van een Terrazo vloer.

Vrijwel de gehele begane grond is voorzien van een tegel parketvloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers en 2e badkamer. De 2e slaapkamer is voorzien van een balkon aan de achterzijde van de woning. de 3e slaapkamer is ruim en voorzien van een grote schuifwandkast en dakraam. Via de 3e slaapkamer heeft u toegang tot de 4e slaapkamer. Deze kamer beschikt over een groot dakraam. Alle kamers zijn voorzien van extra opbergruimte achter de aanwezige knieschotten. De 2e badkamer is volledig betegeld en beschikt over een doucheruimte, groot wastafelmeubel, 3e toilet en vaste kast met CV-ketelopstelling (Vaillant/2016).

De gehele 1e verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

BUITEN: De woning is gelegen aan een rustige straat om de hoek van het dorpscentrum van Rhoon. Aan de voorzijde bevindt zich een carport met op eigen terrein parkeerruimte voor 1 auto. Hier heeft u tevens toegang tot de berging in de voormalig garage.

De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en is voorzien van een terras en groenborders. De gevel is voorzien van een elektrisch zonnescherm bij de woonkamer en elektrisch rolluik bij de masterbedroom.

KENMERKEN:

- Gelijkvloerse bewoning mogelijk;

- Gelegen in een rustige straat;

- Om de hoek van het dorpscentrum van Rhoon;

- Metrostation Rhoon op 300 m. afstand;

- Carport met eigen parkeerruimte;

- Inpandige berging (circa 14m2);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Vaillant CV-combiketel uit 2017.

- Perceel: 197 m2 eigen grond ;

- Woonoppervlakte: circa 171 m2;

- Inhoud: circa 554 m3;

- Bouwjaar: circa 1979.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy