Boomgaardhoekseweg 49

te Hoogvliet Rotterdam

€ 359.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Op een unieke locatie in een RUSTIGE doodlopende straat ligt deze SFEERVOLLE twee-onder-een-kapwoning. De woning is voorzien van een ruime zonnige tuin, heeft eigen parkeerplaatsen, een grote berging en een dakopbouw aan de achterzijde. Verder beschikt de woning over een ruime woonkamer, keuken, 3 slaapkamers, badkamer en grote bergvliering met veel extra opbergruimte. De ligging van de woning is centraal maar geeft toch een rustig en dorpsgevoel. Op korte afstand treft u alle voorzieningen waaronder diverse basisscholen, het metrostation, winkelgelegenheden en diverse uitvalswegen naar o.a. het stadscentrum van Rotterdam.

INDELING:

Entree, hal met trapopgang en meterkast.

Via de hal bereikt u de woonkamer met veel lichtinval door de grote ramen en openslaande deuren naar de tuin. De voorzijde van de woonkamer is voorzien van een erker met markies aan de buitenzijde. In de woonkamer heeft u tevens toegang tot de trap-/kelderkast met CV-ketelopstelling (Atag / 2020).

Via de woonkamer bereikt u de kijken aan de achterzijde van de woning. De keuken is uitgevoerd in hoekopstelling met witkleurige kasten. De keuken is o.a. voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap (2022), heteluchtoven (2022), koel-vriescombinatie en vaatwasser. Verder beschikt de keuken over een vaste kast met wasmachineopstelling en een apart toilet.

De woonkamer is voorzien van laminaat, de keuken van een zwarte plavuizen vloer.

Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. De grote slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een vaste kasten wand en handmatig rolluik. De 2e slaapkamer aan de achterzijde van de woning is voorzien van een dakkapel. De 3e slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en is tevens voorzien van een dakkapel. De badkamer aan de voorzijde van de woning is volledig betegeld en beschikt over een Whirlpool bad, wastafel, 2e toilet en handdoekradiator.

De gehele verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

Via de overloop heeft u via de vlizotrap toegang tot de ruime bergvliering. Deze is voorzien van twee kleine ramen, verwarming en internetaansluiting. Zo kan de ruimte buiten opbergruimte ook worden gebruikt als werkruimte.

In de tuin van deze woning kunt u de gehele dag genieten van zon of schaduw. Het woonhuis heeft een ruime voortuin met sfeervolle markies, ruime zijtuin met groot terras op het zonnige zuiden en een achtertuin op het zuidwesten. Waar u heerlijk kunt genieten van de avondzon. De achtertuin heeft een grote berging met garage deur. De tuin is onderhoudsvrij aangelegd met moderne grijskleurige tegels. De parkeerruimte voor de deur is eigendom. Hier kunt u 2/3 auto’s parkeren met eigen laadgelegenheid voor een elektrische auto.

KENMERKEN:

- Sfeervolle twee-onder-een-kapwoning;

- Gelegen in een rustig en doodlopend straatje;

- 2/3 eigen parkeerplaatsen voor de deur;

- Gehele dag zon in voor- zij- of achtertuin;

- Ruime berging met garagedeur;

- Houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing;

- Atag CV-combiketel uit 2020;

- 13 zonnepanelen uit 2022;

- De woning is voorzien van dak-/ en vloerisolatie;

- Perceel: 335 m2 grond;

- Woonoppervlakte: circa 89 m2;

- Inhoud: circa 341 m3;

- Bouwjaar: circa 1937.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy