Molendijk 48

te Rhoon

€ 1.695.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Verscholen tussen groen aan de rand van het dorp Rhoon nabij wereldstad Rotterdam bevindt zich dit riante perceel grond van 2.010 m2 met royale vrijstaande villa en fantastische tuin. De woning ligt op een prachtige locatie met veel groen en privacy maar ook om de hoek voor de dagelijkse voorzieningen. Zowel de locatie als het huis zijn bijzonder: het huis is gelijkvloers te bewonen maar heeft ook een 1e verdieping met in totaal 4 slaapkamers en 2 badkamers. Op de begane grond vindt u de lichte woonkamer met uitzicht over de tuin en sfeervolle gas- en openhaard, moderne grote leefkeuken, masterbedroom met inloopkast en badkamer en suite en 2e slaapkamer.

De 2 extra slaapkamers + speel- of kantoorkamer en de 2e badkamer bevinden zich op de 1e verdieping. Verder beschikt de woning over een ruime inpandige garage, carport en houten overkapping in de tuin. Wonen in Rhoon is heerlijk: uw boodschappen doet u in de supermarkt of bij de speciaalzaken, ontspanning vindt u in de jachthaven of op de golfbaan en met de auto of de metro bent u binnen 20 minuten in Rotterdam. Een bezoek aan dit fantastische object zal u ervan overtuigen dat dit een sublieme plek is om te wonen!

INDELING:

BEGANE GROND:

Entree, ruime hal met garderobe ruimte en toilet met hangcloset en fonteintje. De sfeervolle hal beschikt over openslaande deuren naar de achtertuin en verbind de originele en aangebouwde woning met elkaar.

Aan de rechterzijde betreed u het woongedeelte met o.a. de riante leef keuken, woonkamer, televisieruimte/ werkruimte.

De ruime leef keuken is voorzien van een hoekopstelling met spoeleiland en is voorzien van witkleurige kasten, een betonnen aanrechtblad en een houten barretje aan het spoeleiland. Verder is de keuken van alle gemakken voorzien met diverse Siemens inbouwapparatuur o.a.: een inductiekookplaat met diverse zones, afzuigkap, heteluchtoven, combimagnetron, koelkast, vaatwasser en een gootsteen met Quooker. De keuken heeft veel opbergruimte in de aanwezige kasten en lades.

Verder is er meer dan voldoende ruimte voor een grote eethoek.

Het zitgedeelte van de woning heeft veel lichtinval door de grote raampartijen en schuifpui aan de achterzijde van de woning. De zithoek en tv ruimte zijn met elkaar verbonden door een dubbele open haard. De woonkamer is voorzien van een gashaard en de televisiekamer van een open haard.

Achter de houten vakken kast bevindt zich een trap die toegang geeft tot de 1e verdieping. Indien gewenst kan deze weer terug gehaald worden door het verwijderen van de kast.

In 2012 is de woning vergoot door middel van een aanbouw waardoor en er een zee aan ruimte is bijgekomen. Hier bevindt zich de masterbedroom met badkamer, inloopkast, 2e slaapkamer en grote garage/bergruimte. Deze ruimte is voorzien van vloerverwarming ( behalve de garage).

De masterbedroom beschikt over een inloopkast en is voorzien van een groot raam met schuifpui naar de tuin. Via de slaapkamer heeft u toegang tot de ruime badkamer. De badkamer is voorzien van een vrijstaand ligbad, groot wastafelmeubel met dubbele kranen, inloopdouche met hand- en stortdouche en 2e toilet met hangcloset.

De 2e slaapkamer bevindt zich aan de andere zijde van de badkamer. De ruime kamer beschikt tevens over een groot raam met schuifpui naar de tuin. Deze slaapkamer geeft tevens toegang tot de badkamer.

De garage is voorzien van een elektrische garagedeur met loopdeur, wasmachine opstelling en Remeha CV-combiketel (2012). De ruime garage biedt veel opbergruimte.

1E VERDIEPING:

Overloop, 2 slaapkamers + speel- en/of kantoorkamer en 2e badkamer. Op de overloop bevindt zich een vaste kast met opbergruimte en de 2e CV-ketelopstelling (Remeha 2012). De 3e slaapkamer is ruim en voorzien van een vaste kastenwand, heeft veel lichtinval door de aanwezige lichtkoepels en geeft via een schuifdeur toegang tot de vide. De 4e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De 5e kamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een speelse indeling door de kubusvormige serre. Deze is perfect te gebruiken als speel, hobby of studeer/werkkamer. Ook kan hij eenvoudig omgebouwd worden tot 5e slaapkamer.

De 2e badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel en 3e toilet.

Waarschijnlijk het meest unieke van deze woning is de locatie met grote tuin. Het perceel grond bevindt zich volledig rondom de woning met aan de voorzijde een ruime oprit met ruimte voor meerdere auto’s en toegang tot de garage. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en voorzien van diverse terrassen, groenborders een houten overkapping en een fantastische boomhut voor de kinderen.

KENMERKEN:

- Idyllische locatie met een groene tuin;

- Dorpse locatie dichtbij wereldstad Rotterdam;

- Royale vrijstaande villa met 4 slaapkamers( 5 mogelijk);

- Gemeentelijk monument, architect Jan Hoogstad

- Grotendeels voorzien van glad gestuukte wanden;

- Alarm installatie aanwezig;

- Elektrisch bedienbare poort;

- Parkeergelegenheid voor meerdere auto’s;

- Royale tuin op het zonnige zuiden;

- Inpandige garage ;

- Geheel voorzien van HR ++ dubbele beglazing;

- Volledig voorzien van aluminium kozijnen;

- Twee Remeha CV-combiketels uit 2012;

- Energielabel C;

- Perceel: 2.010 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: circa 336 m2;

- Inhoud: circa 1358 m3;

- Bouwjaar: circa 1962/ 2012.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy