De Beuk 50

te Rhoon

€ 320.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Een aantrekkelijk gelegen TUSSENWONING met zonnige tuin op het ZUIDEN met VRIJ UITZICHT op groenstrook. Gelegen in een autoluwe woonwijk op loopafstand van het centrum met alle dagelijkste voorzieningen. Het huis heeft een ruime woonkamer met open haard, open keuken, 2 ruime slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping en 3e slaapkamer en wasruimte op de 2e verdieping. Aan de voorzijde bevindt zich een afsluitbare patio tuin met toegang tot de berging.

De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk met verschillende speelgelegenheden. Op loop- en fietsafstand bereikt u dagelijkse voorzieningen, scholen en het metrostation van Rhoon.

INDELING:

BEGANE GROND: Entree/hal met meterkast en toilet met fonteintje.

De begane grond is voorzien van een fraaie parketvloer.

De ruime woonkamer aan de achterzijde van de woning heeft veel lichtinval door de grote ramen en geeft vrij uitzicht op het groen en de polder. Verder is de woonkamer voorzien van een sfeervolle openhaard.

De keuken is gelegen aan de voorzijde en voorzien van een 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vaatwasser. De keuken is uitgevoerd in geelkeurige kasten met een kunststof aanrechtblad.

1E VERDIEPING: Overloop, 2 ruime slaapkamers en badkamer. Aan de achterzijde van de woning treft u de master bedroom met balkon. Aan de voorzijde treft u de 2e ruime slaapkamer. De volledig betegelde badkamer is ruim en beschikt over een ligbad, dubbele wastafel en 2e toilet. Een aantal ramen op de 1e verdieping zijn nog voorzien van enkel glas.

De 1e verdieping is voorzien van een laminaat vloer.

2E VERDIEPING:Overloop, 3e slaapkamer en wasruimte.

De 3e slaapkamer is voorzien van een dakkapel en vaste kastenwand. De slaapkamer geeft toegang tot de wasruimte. De wasruimte is voorzien van een groot dakraam en de CV-ketelopstelling (Remeha). Er is veel extra opbergruimte achter de knieschotten en op de bergvliering.

De woning heeft aan de voorzijde een beschutte patio met berging. Aan de achterzijde beschikt de woning over een zonnige tuin op het zuiden met vrij uitzicht op het groen en de polder. De achtergevel is voorzien van een elektrisch zonnescherm.

KENMERKEN:

- Kindvriendelijke ligging in autoluwe wijk;

- Vrij uitzicht over groen en de Polders van Rhoon;

- Zonnige tuin op het zuiden;

- Ruime stenen berging;

- Voorzien van houten kozijnen;

- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing;

- Remeha CV-combiketel;

- Perceel: 120 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte:111 circa m2;

- Inhoud: 415 circam3

- Bouwjaar: 1975 circa.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy