Ghijseland 212

te Rhoon

€ 359.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Ruime tussenwoning in de geliefde woonwijk GHIJSELAND. De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, maar liefst 5 SLAAPKAMERS en een nette badkamer. De woning is aan de voorzijde autovrij en beschikt aan de achterzijde over een handig parkeerhofje. De achtertuin is gelegen op het noorden en voorzien van een berging en achterom. De LIGGING van de woning is IDEAAL! Een rustige woonwijk om de hoek van het gezellige dorpscentrum van Rhoon met alle dagelijkse voorzieningen (metrostation, winkels, basisscholen). Voor RUST en RUIMTE bezoekt u de prachtige natuur van de polder aan de rand van het dorp en met de auto en metro zoekt u binnen 20 minuten de levendigheid op in hartje Rotterdam.

INDELING:

BEGANE GROND: Hal, vaste garderobekast, meterkast, half betegeld toilet met fonteintje en toegang tot de woonkamer en keuken.

De woonkamer biedt ruimte aan een riante zit- en eethoek met veel lichtinval van grote raampartijen en is voorzien van een openhaard. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken, deze is uitgevoerd in wandopstelling met witkleurige kasten en een houtlook aanrechtblad. Verder is de keuken voorzien van een koel-vriescombinatie, 4 pits gasfornuis, afzuigkap, combimagnetron en vaatwasser.

De gehele benedenverdieping is voorzien van een parketvloer.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer en separaat toilet.

Aan de achterzijde bevinden zich de masterbedroom met vaste kasten en tevens de 2e slaapkamer. Aan de voorzijde bevindt zich de 3e slaapkamer, deze is voorzien van vaste kasten en een wasbak. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een hoekbad met douchegelegenheid en wastafel.

2e VERDIEPING: Overloop en 2 slaapkamers.

De ruime overloop is voorzien van een wasmachine- en cv-ketelopstelling. Verder beschikt de 4e slaapkamer aan de achterzijde over een kunststof dakkapel. De 5e slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van een dakraam.

BUITEN: De achtertuin is grotendeels voorzien van bestrating in een patroon van tegels en ijsselsteentjes en groenborders. Verder beschikt de tuin over een met hout bekleedde stenen berging en achterom naar het parkeerhofje.

KENMERKEN:

- Eengezinswoning met veel ruimte;

- Aantrekkelijke ligging;

- Lichte woonkamer met open keuken;

- Achtertuin op het noorden met berging;

- Houten kozijnen deels voorzien van dubbele beglazing;

- Perceel: 155 m2 grond;

- Woonoppevlakte: circa 134 m2;

- Inhoud: circa 493 m3;

- Bouwjaar: circa 1972.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy