Mozartlaan 30

te Rhoon

€ 545.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Deze INSTAPKLARE SEMI-BUNGALOW met eigen OVERDEKTE PARKEERPLAATS is gelegen op een ideale locatie om de hoek van het dorpscentrum van Rhoon. Een UNIEKE VERDUURZAAMDE WONING: geschikt voor gelijkvloers wonen, maar ook ideaal voor een gezin, met 4 slaapkamers en 2 badkamers! . Het huis is volledig gemoderniseerd met o.a. kunststof schuifpuien, kozijnen en gevelbekleding, airconditionings, elektrisch bedienbaar zonnescherm en maar liefst 14 ZONNEPANELEN.

Verder zijn er op de 1e verdieping nog eens 3 slaapkamers en een 2e badkamer. De onder architectuur aangelegde patio heeft van het voorjaar tot het late najaar volop ZON. Voor fietsen en tuinspullen is er voldoende opbergruimte in de garage.

Het dorpscentrum van Rhoon beschikt over diverse winkels en basisscholen en heeft een directe metroverbinding met Rotterdam. Het metrostation is op 300 meter van de woning gelegen, waardoor het STADSCENTRUM VAN ROTTERDAM. binnen 20 minuten bereikbaar is. Diverse uitvalswegen bevinden zich in de directe omgeving.

INDELING:

BEGANE GROND:

Entree/hal, op maat gemaakte garderobe kast, meterkast en toiletruimte met vloerverwarming.

De zeer ruime L-vormige woonkamer heeft zeer veel lichtinval door de geïsoleerde kunststofpuien, grote ramen en schuifpuien aan de achterzijde. De ruimte is ingedeeld in een sfeervolle living met open haard, keuken en trapopgang.

De moderne open keuken biedt diverse inbouwapparatuur: een oven, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, magnetron, close in boiler en een koelkast. Keukenblad uitgevoerd in natuursteen.

De 1e slaapkamer is voorzien van een groot raamkozijn met schuifpui naar de patio. De slaapkamer is voorzien van een nieuwe airconditioning en inbouwkast.

Aan de slaapkamer grenst een moderne badkamer die is voorzien van ligbad, wastafel met meubel, 2e toilet en handdoekradiator. De badkamer voorzien van vloerverwarming.

1E VERDIEPING:

Overloop, 3 slaapkamers en 2e badkamer.

De slaapkamers zijn ruim opgezet en beschikken over extra opbergruimte achter de knieschotten. 2 kamers worden voorzien van een nieuw Velux dakraam met elektrisch bedienbare rolluiken en Luxaflex horren. De andere kamer heeft toegang tot een balkon aan de zonzijde. De badkamer heeft een douchecabine, 3e toilet, wastafelmeubel, ruimte voor witgoed-aansluiting en CV-ketelopstelling.

BUITEN:

De onderhoudsvriendelijke, betegelde patio is onder architectuur aangelegd en is ’s ochtend, ’s middags en ’s avonds gelegen ten opzichte van de zon, waardoor gedurende heel de dag van de zon genoten kan worden. Het grote, elektrisch bedienbare zonnescherm biedt verkoeling bij warme dagen. De patio is omsloten en biedt veel privacy. De woning is gelegen in een rustig hofje om de hoek van het dorpscentrum van Rhoon. Aan de voorzijde bevindt zich een carport met op eigen terrein parkeerruimte voor 1 auto. Hier heeft u tevens toegang tot de bergruimte in de garage. De garagedeur is voorzien van een loopdeur. De garage heeft een deur naar de achterkant van de woning. De woning is gelegen aan een rustige straat om de hoek van het dorpscentrum van Rhoon. Aan de voorzijde bevindt zich een carport met op eigen terrein parkeerruimte voor 1 auto. Hier heeft u tevens toegang tot de bergruimte in de garage.

OMGEVING:

Rhoon is een zeer interessante woonplek voor (werkende) gezinnen, koppels en (gepensioneerde) senioren. Het grote voordeel van Rhoon is dat het een frequente, snelle (openbaar vervoer) verbinding heeft met het centrum van Rotterdam (15 minuten) en tegelijkertijd midden in de rustige, natuurvriendelijke polders ligt. Tel daar de dorpse gemoedelijkheid, vele recreatiemogelijkheden en de lagere huizenprijzen bij op, en je begrijpt waarom mensen met zoveel plezier in Rhoon wonen.

Wilt u vrijblijvend een kijkje komen nemen en deze comfortabele patio-bungalow een keer zelf ervaren? Plan dan nu een persoonlijke bezichtiging in met de makelaar (Michel Makor, 06-45977553,info@grevelingmakelaardij.nl).

KENMERKEN:

- Gelijkvloerse bewoning mogelijk;

- Verrassend lage energielasten;

- Luxe afgewerkt;

- Kindvriendelijke ligging in rustige straat;

- Om de hoek van het dorpscentrum van Rhoon;

- Metrostation Rhoon op 2min loopafstand;

- Ruime en sfeervol aangelegde patio met veel privacy;

- Carport met eigen parkeerruimte;

- Kunststof kozijnen (2018/2019) met dubbele beglazing;

- Diverse rolluiken en groot elektrisch zonnescherm in de patio;

- 14 zonnepanelen (2022)

- Perceel: 210 m2 eigen grond ;

- Woonoppervlakte: circa 150 m2;

- Inhoud: circa 545 m3;

- Bouwjaar: circa 1979.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy