Karel Appellaan 51

te Rhoon

€ 437.500,-- Kosten Koper

Verkocht

Dit kan wel eens jouw nieuwe droomhuis zijn. Een jonge eindwoning uit 2017 met zonnige achtertuin in geliefde woonwijk ‘Essendael’. Een heerlijk gezinshuis met ruime woonkamer, moderne open keuken, 3 slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping. Wasruimte en grote 4e slaapkamer met DAKKAPEL op de 2e verdieping. Door de goede isolatie en zonnepanelen van dit huis heb je extra lage stookkosten. In de achtertuin op het zuidoosten geniet je in de zomer de gehele dag van de zon. De kleurrijke woonwijk biedt een fantastische woonomgeving met diverse speelparkjes voor de kinderen. Het gezellige dorpshart van Rhoon met winkels en basisscholen ligt op loop- en fietsafstand. Met kinderen kunt u in het ‘Jan Cornelis Park’ de herten en het zwembadje bezoeken. Het centrum van Rotterdam bereikt u via het METROSTATION of met de auto binnen slechts 20 minuten. Hier wil je wonen!

INDELING:

BEGANE GROND: Entree, hal, meterkast (11 groepen), toilet met fonteintje, woonkamer.

De ruime woonkamer heeft veel lichtinval door aan de aanwezige openslaande deuren naar de tuin. Verder biedt de woonkamer voldoende ruimte voor een riante zit- en eethoek. Verder beschikt de woonkamer over een handige trapkast voor extra opbergruimte en een elektrisch zonnescherm aan de achtergevel.

Aan de voorzijde bevindt zich de open keuken uitgevoerd in wandopstelling. De keuken is voorzien van veel opbergruimte en is er diverse inbouwapparatuur o.a.: 4 pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combioven, magnetron en koel-vriescombinatie.

De gehele begane grond is voorzien van een PVC vloer met vloerverwarming.

1E VERDIEPING: Overloop, 3 slaapkamers en badkamer. de woning beschikt over twee slaapkamers aan de achterzijde en 1 aan de voorzijde. Aan de voorzijde bevindt zich tevens de badkamer met inloopdouche, 2e toilet en wastafel.

De 2e verdieping is voorzien van een zeilvloer.

2E VERDIEPING:Overloop, wasruimte en 4e slaapkamer. De wasruimte biedt ruimte voor de was- droogopstelling, Intergas CV-combiketel (2017) en omvormer van de zonnepanelen. De 4e slaapkamer is zeer ruim en licht door de aanwezige grote dakkapel aan de achterzijde en het grote dakraam aan de voorzijde.

BUITEN: De woning heeft aan de voorzijde een fijne ligging in een kindvriendelijke straat en heeft o.a. parkeerruimte op het achtergelegen parkeerpleintje. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en beschikt over diverse terrassen en groen borders. Achter in de tuin bevindt zich de houten berging en achterom met toegang tot het achtergelegen parkeerpleintje.

KENMERKEN:

- Moderne tussenwoning in geliefde wijk ‘Essendael’;

- 5 zonnepanelen;

- Sfeervolle achtertuin op het zuidoosten;

- Grote slaapkamer met dakkapel op de 2e verdieping;

- Houten berging in de achtertuin (circa 5 m2);

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- Lage stookkosten door goede isolatie (energielabel A);

- Intergas CV-combiketel uit 2017;

- Oplevering circa 3e/4e kwartaal 2023;

- Perceel: 136 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: 123 circa m2;

- Inhoud: 457 circa m3;

- Bouwjaar: 2017;

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy