Molenleede 29

te Barendrecht

€ 598.000,-- Kosten Koper

Verkocht

Buitenkans! Sfeervolle 2-ONDER-1-KAPWONING MET GARAGE in de jaren ’30-sfeer in de populaire woonwijk “Ter Leede”. De woning beschikt over een ruime woonkeuken met erker aan de voorzijde, een vanaf de bouw verlengde woonkamer met gashaard, ruime garage (werkruimte mogelijk), 2 grote slaapkamers (4 of 5 mogelijk), ruime badkamer en een VRIJ IN TE DELEN ZOLDER. Verder heeft dit huis een voor- en achtertuin met fijne terrassen en een eigen oprit met parkeermogelijkheid voor 1 of 2 auto’s. De achtertuin op het noordoosten heeft veel privacy en DE GEHELE DAG ZON. De locatie is een perfecte combinatie van rust en vele voorzieningen. Op enkele minuten wandelen van het nieuw aangelegde natuurgebied ‘Zuidpolder’ en recreatiegebied de ‘Oude Maas’, op fietsafstand van het dorpshart met allerlei leuke winkels, scholen en gunstig gelegen bij de snelweg A29/A15 en het treinstation Barendrecht met een verbinding naar hartje Rotterdam in minder dan een kwartier. Wordt dit je nieuwe huis ?

VERKOPERS AAN HET WOORD:

Wegens verhuizing naar een appartement staat ons huis te koop. We hebben jaren met veel woonplezier in dit fijne huis en deze mooie wijk gewoond. Met pijn in het hart verlaten we Ter Leede, maar gunnen de nieuwe bewoners ook deze prettige woonbeleving aan de Molenleede.”

INDELING:

Begane grond: Entree, hal met meterkast ( 6 groepen), trapopgang en betegeld toilet met fonteintje.

Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de keuken in de sfeervolle erker. De keuken is uitgevoerd met houtkleurige kasten en een natuurstenen aanrechtblad. Verder beschikt de keuken over diverse inbouwapparatuur o.a.: koelkast, combi-oven, vaatwasser, 5-pits gasfornuis en afzuigkap. De keuken beschikt over een deur naar de garage.

Aan de achterzijde bevindt zich de ruime woonkamer. De woonkamer biedt voldoende ruimte aan een riante zithoek bij de gezellige gashaard en beschikt over openslaande deuren naar de tuin.

De begane grond is voorzien van marmeren vloertegels en gespoten wanden.

1e verdieping: Ruime overloop, 2 grote slaapkamers en badkamer.

Op deze verdieping zijn 2 grote gelijkwaardige slaapkamers gemaakt aan de voor- en achterzijde. Naar wens kunnen hier makkelijk weer 3 slaapkamers van gemaakt worden. De royale badkamer is volledig betegeld en voorzien van een toilet, ligbad, doucheruimte en wastafel.

De 1e verdieping is voorzien van een laminaat vloer en gespoten wanden.

2e verdieping: Open zolderruimte met CV-ketelopstelling (Vaillant/2019), WTW systeem en was-/droogaansluiting.

Op de 2e verdieping kunnen naar wens nog zeker twee slaapkamers gecreëerd worden. Eventueel kan de ruimte vergroot worden door het plaatsen van een dakkapel. Er is op de zolder rondom opbergruimte aanwezig achter knieschotten.

Buiten: In de voortuin is een oprit aanwezig met ruimte voor 1 of 2 auto’s.

De achtertuin op het noordoosten heeft veel privacy (geen inkijk) en biedt de gehele dag zon. Hier kun je ’s zomers zelfs heerlijk tot circa 7 uur in het zonnetje zitten. De indeling van de tuin is speels met klassieke bestrating en veel groen. Zo zijn er twee fijne terrassen gemaakt voor een keuze tussen zon en schaduw en is er een achterpoort aanwezig.

KENMERKEN:

- Stijlvolle 2-onder-1-kapwoning;

- Ligging in populaire woonwijk ‘Ter Leede’;

- Vrij in te delen zolderruimte;

- Eenvoudig te vergroten woonoppervlak;

- Ruime garage met kraan en stortbak;

- Eigen oprit met ruimte voor 1 of 2 auto’s;

- Achtertuin op het noordoosten met gehele dag zon;

- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing;

- De woning is volledig geïsoleerd;

- Vaillant CV-combiketel uit 2019;

- Perceel: 248 m2 eigen grond;

- Woonoppervlakte: 159 circa m2;

- Inhoud: 675 circa m3;

- Bouwjaar: circa 2004.

Stel een vraag over dit huis

Copyright 2024 - Greveling Makelaardij & Taxaties - Privacy Policy